Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

 

Μια ακόμα νίκη για τον ΠΑΟΚ, που δεν μειώνεται η αξία της επειδή, στην πραγματικότητα, έγινε σε… φιλόξενη ατμόσφαιρα, σε γήπεδο… παοκτζήδικο. Ο υπουργός απαγόρευσε την… μετακίνηση στην Ξάνθη των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά αυτοί τα κατάφεραν να είναι παρόντες χωρίς να... μετακινηθούν από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της… Νότιας Μακεδονίας.

Πέρα από το τελικό αποτέλεσμα, το 2-1, εκείνο που αξίζει κανείς να σημειώσει είναι πως απέναντι σε μια αξιόμαχη Ξάνθη ο ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό ζήτησε το τρίποντο. Η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν ολοφάνερη, όμως δεν ήταν αυτό το στοιχείο που όρισε τη νίκη του σίγουρου πλέον πρωταθλητή. Ήταν η απόφαση του να φύγει από το γήπεδο με μια ακόμα νίκη.

Ο ΠΑΟΚ παίζει πια σαν πρωταθλητής. Όχι απλά σαν την ομάδα που είναι καλύτερη, και της αξίζει το πρωτάθλημα. Στόχος δεν είναι να πάρει τη νίκη, να κλέψει το τρίποντο, γιατί αυτό… μετράει, σύμφωνα με τη ντόπια νοσηρή ποδοσφαιρική κουλτούρα. Ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί σε κάθε αναμέτρηση, όποιες δυσκολίες κι αν συναντήσει.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ