Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ... ΑΕΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Έχασε 2-0 ο Άρης στο β΄ ημιχρόνιο από τον Παναθηναϊκό. Ναι, αυτό ακριβώς έγινε για τον σοβαρό, δηλαδή τον σκεπτόμενο αρειανό οπαδό. Δεν κέρδισε ο Παναθηναίκός, παρ' ό,τι έπαιξε στο άδειο ΟΑΚΑ, αλλά ηττήθηκε η δική του ομάδα, ο Άρης.

Να χάσει ο Άρης από τον Παναθηναϊκό της δεκαετίας του '50, του '60, του '70, μέχρι και του '10, μέχρι και το 2014. Μέχρι που ο Παναθηναϊκός είναι ο γνωστός, ο κανονικός Παναθηναίκός, ο μια κλάση πάνω απο τον Άρη. Όχι, όμως, ο Άρης να μην κερδίζει τον προβληματικό Παναθηναίκό. Έναν αντίπαλο που φοράει την πράσινη φανέλα και δεν είναι ο ιστορικός Παναθηναίκός. Στου Χαριλάου 1-1 τον περασμένο Δεκέμβριο και ήττα 2-0 στο ματς του β' γύρου.

Αυτός ο Παναθηναίκός ας δείξει ποιος ήταν στο... παρελθόν στις μικρομεσσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Από την άλλη το μπόι του Άρεως θα μετρηθεί στα παιχνίδια με τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Σ' αυτά τα ματς θα δώσει τις εξετάσεις του στην ''επιστροφή'' του ο Άρης. Ποια είναι τα κυβικά του θα ζυγιστούν όχι τόσο στο αποτέλεσμα, στη νίκη ή την ήττα, όσο στο ποιά ήταν η αντίσταση του.

Η μεγάλη ήττα, η πιο μεγάλη αποτυχία του Άρεως στο πρωτάθλημα του 2018-19 ήταν η αδυναμία του να κάνει δυο νίκες κόντρα στο φάντασμα του Παναθηναίκού. Το αποτέλεσμα στα δυο αυτά παιχνίδια φανερώνουν αυτό που λείπει στον Άρη. Η πίστη ότι υπερέχει, ότι διαφέρει σε ''ειδικό βάρος'' από τις επαρχιακές ομάδες του πρωταθλήματος.Αυτό, δηλαδή, που πράγματι έδειξε στα δυο ματς με τονΠΑΟΚ. Μόνον με τον ΠΑΟΚ, όμως.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΡΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ… ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;