ΠΟΙΑ ΞΑΝΘΗ; Η ΑΕΚ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ... ΚΥΠΕΛΛΟ

 

Ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη, αλλά για την ΑΕΚ στο γήπεδο όλα κινούνται στον αστερισμό του κυπέλλου. Δεν υπάρχει τίποτα γι' αυτήν παρά μόνο η σκέψη πότε θα 'ρθει η στιγμή να πάρει την ρεβάνς, πρώτα απ' όλα από τον... εαυτό της. Από εκείνη την ΑΕΚ που έχασε άδικά την κούπα το 2017 και δίκαια το 2018.

Η Ξάνθη, που έχει να κερδίσει από την 17η αγωνιστική, ενδιαφερόταν για βαθμούς, αντιμετώπισε μια ΑΕΚ η οποία απλά προετοιμάζεται πνευματικά περισσότερο εν όψει του τελικού κυπέλλου. Μην εμφανιστεί στο τρα λα λα, όπως πέρυσι που έγινε πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια. Χωρίς την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και επηρεασμένη από την κυβερνητική απόφαση για διακοπή της αγωνιστικής δράσης.

Προηγήθηκε η Ξάνθη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα 1-3 ήρθε μόνο του, διότι η ΑΕΚ με αλλαγές δεν έπαιζε για τη νίκη. Ούτε για να ισοφαρίσει και μετά να ξαπλώσει στην ισοπαλία. Να κρατήσει δυνάμεις, τέλος πάντων να αγωνιστεί με σκοπιμότητα. Όχι τέτοια πράγματα. Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ έχει πει αντίο και τα ξαναλέμε του χρόνου.

Το ηθικό της δουλεύει η ΑΕΚ στο γήπεδο μέχρι να βρεθεί στο βιζαβί με τον ΠΑΟΚ για τρίτη χρονια, στη διεκδίκηση του κυπέλλου. Ποια Ξάνθη; Ούτε θα βλέπει και την Λαμία με την οποία θα ξαναπαίξει άλλες δυο φορές, μια στη ρεβάνς του ημιτελικού και την άλλη για το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος είναι ένας, ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΟ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ