ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ... ΜΠΟΜΠΕΣ

 

Δυο χρόνια κάθεται πάνω στο παγωτό ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Με Μαρινάκη για πρώτη φορά από το 2011 η ομάδα τελειώνει τη σαιζόν χωρίς τίτλο. Ούτε πρωτάθλημα, ούτε κύπελλο. Και χωρίς επίσης διάκριση στην Ευρώπη. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο μεγάλος, ο παραδοσιακός αντίπαλος, ο Παναθηναίκός, είναι εκτός κόλπου. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν καπελώσει τον Ολυμπιακό τα δυο τελευταία χρόνια.

Τα νέα από Ολυμπιακό εν όψει της νέας περιόδου είναι τα γνωστά. Τα πασίγνωστα. Αυτά που καρμπόν επαναλαμβάνονται και ακυρώνουν το πολυμεταχειρισμένο παραμύθι για... πίστη στο νέο πρότζεκτ. Κι άλλες μπόμπες θα σκάσουν στον Ολυμπιακό. Αυτά είναι τα σπουδαία νέα. Κι άλλες μπομπάτες μεταγραφές ετοιμάζει, έχει έτοιμες το επιτελείο που έχει... εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ.

Μια κουβέντα, όχι περισσότερη από μια. Νεες ηχηρές μεταγραφές σημαίνει κι άλλες ηχηρές αποχωρήσεις από το... πρότζεκτ. Πέρα απ' αυτό. Οι μεταγραφές ένα, μόνο ένα νόημα έχουν. Να ενισχύσουν την ομάδα. Να συμπληρώσουν τον σκελετό της ενδεκάδας. Όχι να... ξαναρχίσουν από την αρχή το κτίσιμο.Όχι να γκρεμίσουν αυτό που υποτίθεται ξεκίνησε να οικοδομείται με καινούργια υλικά.

Δυο χρόνια ο Ολυμπιακός δεν κρίνεται τόσο για την απώλεια τίτλων. Όχι, βέβαια. Αυτό ήταν η συνέπεια της εντυπωσιακής... αστάθειας στην απόδοση του. Άπόδειξη, δεν μιλάμε για ένδειξη, ότι η ομάδα ακόμα δεν μπήκε ποτέ σε φάση αληθινής διαδικασίας κτισίματος. Ένας Ολυμπιακός αγνώριστος από αγώνα σε αγώνα. Απρόβλεπτος. Με το ερώτημα πάντα ''Θα είναι όπως την προηγούμενη αγωνιστική ή μια διαφορετική ομάδα;''.

Μπόμπες, λοιπόν, ξανά μανά στον Ολυμπιακό. Μόνο που δεν είναι σωστό να κάνουν λόγο για παικταράδες που θα φέρουν αλλά και για τις προηγούμενες μπόμπες που τις απορρίπτει το... πρότζεκτ.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ