Ο ΠΑΟΚ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ... ΕΔΩΣΕ Η ΑΕΚ

 

Πριν βγει στο γήπεδο η ΑΕΚ είχε χάσει το παιχνίδι. Αυτό ήταν το… αποτέλεσμα του τελικού κυπέλλου 2019. Απλά ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που του ''έδωσε'' η ΑΕΚ.

Αφήνουμε στην άκρη το φουκαριάρικο και αντιποδοσφαιρικό θέαμα. Αναπόφευκτη η σύγκριση με τις πρόσφατες ματσάρες στην Ευρώπη. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παρουσίασαν ενδιαφέρον μονάχα μετά τη… λήξη του αγώνα. Οι μεν στην απογοήτευση, οι δε στο πανηγύρι. Δεν ήταν, δηλαδή, αδιάφοροι στους φωτοπεροπόρτερ. Άξιζαν να τους πάρουν πόζες ιστορικής μνήμης.

Το 'χασε η ΑΕΚ, λοιπόν. Η ομάδα που περίμενες να ορμήσει, να κυνηγήσει το γκολ, το αποτέλεσμα, το κύπελλο. Γιατί η ΑΕΚ ήταν εκείνη που όφειλε να αποδείξει ότι της άξιζε η νίκη. Ο ΠΑΟΚ, τι; Πήρε το πρωτάθλημα από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ με 22 βαθμούς διαφορά, ένα. Την κέρδισε και πέρυσι στον τελικό κυπέλλου, πάλι στο ΟΑΚΑ, δυο. Και στο πρωτάθλημα δεν έχασε από την ΑΕΚ, στο ματς εκτός έδρας, τρία.

Δεν ήταν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ αυτός που χθες έδινε ''εξετάσεις'', ήταν η ΑΕΚ. Η οποία παρουσιάστηκε φοβική, χωρίς ρυθμό και ανίκανη να αντιδράσει στο γκολ, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο καταγωγής Νιγηρίας 23χρονος Λονδρέζος Ακπόμ, δανεικός από την Άρσεναλ σε 6(!!!) ομάδες πριν καταλήξει στον ΠΑΟΚ, βάρεσε ανάποδο ψαλίδι, του έπιασε κι εκεί τέλειωσε το έργο στο φτωχό από ποδόσφαιρο ματσάκι του τελικού.

Άξιος, πανάξιος νικητής ο ΠΑΟΚ. Πιο ομάδα σε... σύγκριση βέβαια με την ΑΕΚ. Το πράμα, όμως, κρίθηκε από την ΑΕΚ. Κατώτερη της περίστασης. Χρειαζόταν δροσιά, φρεσκάδα, δύναμη και… πείνα για το κύπελλο. Της έλειπαν. Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που δεν μπορούσε η ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΤΟΣ ΚΟΛΠΟΥ ΟΙ... ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΕΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ