ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ, ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

 
Τι να περιμένει κανείς από ανήλικο αγόρι που είναι ταλαντούχο και το χρυσοπληρώνουν και περιμένουν να δείξει την αξία του. Εξαρτάται. Να διαψεύσει τους πάντες και να θριαμβεύσει το αξίωμα πραγματικής ζωής ότι δεν φτάνουν τα όποια προσόντα διαθέτει. Όσα χαρίσματα του πρόσφερε η φύση.
Δεν είναι μικρή η λίστα των χρυσών ταλέντων που χάθηκαν στο δρόμο. Που δεν ξεγεννήθηκαν, που δεν έβγαλαν το μέσα τους, που δεν απαίτησαν να καταλάβουν τη θέση τους αξίζει. Αφελής τουλάχιστον η σκέψη ότι ο Μέσι π.χ. ανέβηκε στην κορυφή του παγόβουνου χάρη στο ταλέντο του και τη σκληρή δουλειά. Απαραίτητος και ο τσογλανισμός, το γαμώτο, το δίνομαι μέχρι τελικής πτώσεως στο προσωπικό μου στόχο.
Η κουβέντα για το αραπάκι Οσμάν Ντεμπελέ, τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελώνα, κοντά στα 150 εκ. ευρώ ο λογαριασμός, προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου Νεϋμάρ, που μετακινήθηκε στην Παρί Σαιν Ζερμαίν. Που είναι ο με γαλλικό διαβατήριο Ντεμπελέ; Τον είδαμε αλλαγή στο 3-0 επί της Λίβερπουλ να χάνει γκολ που δεν χάνονται. Γκολ που χρειάζεται να είναι και πολύ κλάση ο σκόρερ για να καταφέρει, από τόσο ευνοϊκή θέση να... μην στείλει το τόπι στο πλεκτό.
Ο Ντεμπελέ γεννήθηκε σα σήμερα 15 Μαίου, το 1997, και ξεκίνησε πιτσιρίκι από τα τσικό της Ρεν, στην οποία έγινε βασικός το 2015. Ο καλύτερος νέος σε ηλικία παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα. Και την επόμενη σαιζόν ο καλύτερος νέος στο γερμανικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρμουντ, από όπου τον αγόρασε το 2017 η Μπάρτσα. 
Ένα μαλακισμένο. Με κακές παρέες, τεμπελάκος, συνήθως τη βγάζει με διατροφή φαστ-φουντ. Ένα ανώριμο παιδάκι που δεν θα γίνει Μέσι και Ρονάλντο. Γιατί απλά δεν πάσχει να αποδείξει την αξία του, γιατί τα βρήκε όλα έτοιμα πολύ ενωρίς, γιατί δεν έχει καλό υποστηρικτικό team στο επίπεδο της κλάσης του. 
Διαβάστε ακόμα:

ΗΤΑΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ