ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤ0... 3-0 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Διάσταση ιστορικής σημασίας προσέδωσε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του εφοπλιστή Μαρινάκη στο ματσάκι Ολυμπιακού Πειραιώς- Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν, μάλιστα, τη συγκλονιστική αναμέτρηση σφύριζαν ξένοι διαιτητές και υπήρχε VAR, τότε το έργο θα τέλειωνε με μεγαλύτερο από το τελικό 3-0 υπέρ της μιας από τις δυο ''αδελφικές'' ομάδες. Στην πραγματικότητα Ολυμπιακός και Νότιγχαμ δεν είχαν, ούτε έχουν καμιά σχέση, ούτε και πρόκειται να αποκτήσουν επειδή ανήκουν ιδιοκτησιακά στον ίδιον επιχειρηματία.

Απέτυχε η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού, μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα του στην Ευρώπη, διότι η Νότιγχαμ Φόρεστ χθες το βράδυ ήταν για κλωτσές. Η νύχτα με την ημέρα σε σύγκριση με την ελληνική ομάδα. Πως να αξιολογηθεί ο βαθμός προετοιμασίας του Ολυμπιακού όταν αντιμετώπισε αντίπαλο που μάλλον... δεν ήταν στο γήπεδο.

Ούτε πήρε πρέφα η αγγλική ομάδα πως άρπαξε δυο γκολάκια στα πρώτα κιόλας επτά λεπτά. Ο Ολυμπιακός χωρίς υπερβολή έπαιζε μόνος του, η Νότιγχαμ δεν ήταν απλά ακίνδυνη και ανίκανη να αλλάξει τη μπάλα. Με μια κουβέντα η μια ομάδα του Μαρινάκη ήταν ολότελα ερασιτεχνικής κοπής, ανύπαρκτη και δεν βοήθησε την άλλη να δείξει τις πραγματικές δυνατότητες.

Με τέτοια εικόνα στο ''οικογενειακό'' αγώνα δεν μπορείς να πεις ''Μπράβο'' στον Μαρινάκη για το 3-0 του Ολυμπιακού. Του ταιριάζει περισσότερο η ευθύνη για την προβληματική αγωνιστική κατάσταση της δεύτερης ομάδας του, η οποία δύσκολα να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας.

Τελικά, ήταν επικοινωνιακό λάθος από πλευράς Μαρινάκη η επιλογή να γίνει αυτό το ματς χωρίς να συνδυαστεί με ρεβάνς στην Αγγλία. Να δινόταν, δηλαδή, η ευκαιρία στην Νότιγχαμ να θυμηθεί το σπουδαίο της παρελθόν με ένα 3-0 σε βάρος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΛΟΓΕΣ