Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

 

Δεν τελείωσε η παρτίδα με το 2-2 στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς χθες είδαμε ανέτοιμες και τις δυο ομάδες για τις απαιτήσεις του αγώνα. Ολοφάνερο αυτό. Τον μεν Άγιαξ ο οποίος μάλλον (τίποτα δεν λέγεται με κατηγορηματικότητα) δεν πρόκειται να επαναλάβει την εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη την περασμένη σαιζόν..Τον δε ΠΑΟΚ ο οποίος μάλλον (τίποτα δεν λέγεται με κατηγορηματικότητα) είναι σε θέση να αλλάξει την εικόνα του στο παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης.

Να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Από τη μια ο Άγιαξ είναι αυτός που είναι, αυτός που παρουσιάστηκε στην Τούμπα. Μια ομάδα που έκλεισε έναν σπουδαίο κύκλο με επιτυχία τόσο σε εντυπώσεις, όσο και στην είσπραξη πολλών-πολλών εκατομμυρίων από την παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Από την άλλη ένας ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε τον αντίπαλο του με φόβο, έστω υπολογισμό διότι ήταν το φαβορί.

Δεν αξίζει στον ΠΑΟΚ η αγωνιστική συμπεριφορά του μετά τα δυο γκολ που δέχθηκε. Χέστηκε επάνω του και για αρκετό διάστημα εξαφανίστηκε μετά το 0-1 και το 2-2.

Ακόμα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με στόχο να παίξει άμυνα και αντεπιθέσεις. Και τι κατάφερε; Απέτυχε αμυντικά, αφού έφαγε δυο αυτογκόλ. Απέτυχε και επιθετικά, διότι θα περίμενε κανείς να τελειώσει το ημίχρονο με 4-1, όχι μόνο 2-1.

Άρα! Αν ο ΠΑΟΚ πιστέψει στον εαυτό του και ξεχάσει ότι ο αντίπαλος του είναι ο μέχρι πριν λίγους μήνες τρομερός και φοβερός Αίαντας, τότε θα κάνει την ''έκπληξη''. Που δεν θα είναι έκπληξη μ' αυτόν τον... άλλον Άγιαξ.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!...