Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 4-0 ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ

 

Απίστευτη αποκάλυψη, μετά την τεσσάρα του Άρεως στον Παναθηναϊκό. Γνωστοί κύκλοι πολύ κοντά στον καναλάρχη και μεγαλομέτοχο Αλαφούζο προανήγγειλαν εξελίξεις στην ομάδα. Φαιδρό, βέβαια, αλλά κάτι ξέρουν και ξεσκέπασαν την αλήθεια. Και ποιες είναι οι ''εξελίξεις''; Άγνωστες μέχρι να... γνωστοποιηθούν.

Να φύγει ο Δώνης. Να παραιτηθεί και ο Νταμπίζας. Κάτι άλλο; Αν η ομάδα δεν βρει πάλι το δρόμο της θα φύγουν κι... άλλοι. Για να αλλάξει, να βελτιωθεί η κατάσταση σε τι; Στο τίποτα. Να φύγει το πετυχημένο δίδυμο Δώνης- Νταμπίζας του περασμένου γιατί είναι αποτυχημένο πλέον.

Εξελίξεις θα αποφασίσει π Αλαφούζος. Το ανέκδοτο. Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος που σκέπτεται μόνο πως θα γλυτώσει από τον Παναθηναϊκό! Που έμπλεξε και δεν μπορεί να ξεμπλέξει, να σηκωθεί να φύγει.

Τι να κάνει ο φουκαράς ο Αλαφούζος για να ξαναβάλει τον Παναθηναϊκό στο χάρτη του πρωταθλήματος; Τι μπορεί να αποφασίσει και δεν το έχει... σκεφθεί ακόμα. Μια ιδέα είναι να... αλλάξει τα πάντα στο νέο πρόγραμμα του σκάι. Μια κίνηση ματ που θα φέρει άλλον αέρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Η εταιρεία στην Κύπρο θα μετατραπεί μεμιάς πέρα για πέρα ωφέλιμη στην ομάδα.

Γιατί, όχι; Ο Παναθηναϊκός δεν θα ξαναφάει τέσσερα, ακόμα κι αν δεν τον λυπηθεί ο αντίπαλος, όπως ο Άρης. Μην το ξεχνάμε κιόλας! Το είπαν κι αυτό. Δίχως οίκτο έκανε το 4-0 ο Άρης. Περίμεναν ότι θα λυπηθεί τον αντίπαλο του. Εδώ, ακόμα και οι διπλωματούχοι χασογκόληδες Φετφατσίδης, Ιντέγε σκοράραν στο 4-0.

Τι πλάνη. Να θαρρούν ότι τον Παναθηναϊκό τον διέλυσε ο... Άρης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ- ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΕΙΝΑΙ... ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟΣ