ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ... ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

 

Ο Ολυμπιακός είναι ευρωπαϊκή ομάδα, ξεχωρίζει στην Ευρώπη, όπως το απέδειξε και με το 2--2 κόντρα στο θηρίο που λέγεται Τότεναμ, τι δουλειά έχουμε εμείς με το ελληνικό πρωτάθλημα, μήπως θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσουμε, όπως έκανε το μπάσκετ...

Αυτά είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος χαρακτήρισε ''των Πρεσπών'' το πρωτάθλημα, δηλαδή ότι μετά από... συμφωνία δόθηκε ο τίτλος στον ΠΑΟΚ. Και βρήκε την ευκαιρία ο εφοπλιστής να δηλώσει την ικανοποίηση του για τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το πρωτάθλημα που έχει πάρει 7 φορές ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη είναι αναξιόπιστο. Ανυπόληπτο. Όχι καθαρό. Το πρωτάθλημα δεν απώλεσε την αγνότητα του τα δυο τελευταία χρόνια, όπου το κέρδισαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το πρωτάθλημα είναι αυτό που είναι. Δεν γίνεται ηθικό και ανήθικο, ανάλογα όταν το παίρνει μια ομάδα, όταν το χάνει. Πέραν τούτου. Σε τι θα βοηθήσει μια απόφαση απόσυρσης του Ολυμπιακού;

Η ομάδα μπάσκετ με το όνομα Ολυμπιακός αποχώρησε από το επαγγελματικό πρωτάθλημα, με τι στόχο; Να παραμείνει εκτός ή να επανέλθει χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα; Αντιληπτό ότι οι αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε μια νύχτα.

Ο Μαρινάκης ισχυρίστηκε ότι οι εκλογές έφεραν την κανονικότητα στη χώρα. Φαίνεται ότι στην εν λόγω κανονικότητα δεν συμπεριλαμβάνονται οι γνωστές συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟ VAR! ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ...