ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Τελικά, είμαστε μια γραφικότητα μοναδική και αξεπέραστη. Της πλάκας ιστορία είμαστε... Αντί να γελάμε με τα χάλια μας, με τα ρεζιλίκια μας, το ρίχνουμε στα μπινελίκια.

Τρώει τέσσερα από τον Άρη ο Παναθηναϊκός και αγνοείται η διαφορά των δυο ομάδων. Παίζει στην πιάτσα με όλα τα ταμπούρλα της γειτονιάς ''Ντροπή στον Παναθηναϊκό!!!''. Και πλακώνουν τα μηχανάκια σε διαδήλωση μέχρι το σπίτι του Αλαφούζου. Και το πότε θα γίνει... λευτεριά στην ομάδα από τη σκλαβιά του μεγαλομετόχου.

''Ντροπή και στον Ολυμπιακό'' για τα κατάμαυρα χάλια του στο... ντέρμπυ με τον αιώνιο αντίπαλο. Ντροπή του που δεν κέρδισε με την πανάκριβη ομάδα του το πάμφθηνο ρόστερ του Αλαφούζου.

Έτσι δεν πάει; Όποιος χάνει με σκορ, δεν κερδίζει κατώτερο αντίπαλο, είναι μια ξεφτύλα και μισή. Και η ζωή συνεχίζεται χωρίς να παίρνουμε το μάθημα από τον μαυροπίνακα. Συνεχίζεται σημαίνει ότι ο καθένας θα πάει στον πάγκο του. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα φαβορί για το πρωταθλημα, ο Παναθηναϊκός αλυσοδεμένος στο σκλαβοπάζαρο του καναλάρχη και θα ψάχνεται αγωνιστικά.

Διαβάστε ακόμα:

''ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'', ΠΟΡΤΕΣ, ΠΛΑΚΩΤΟ, ΜΟΥΛΤΕΖΙΝ