ΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ

 

Από τον ΠΑΟΚ είπανε πως δεν το συζητάνε καν. Να ''δώσουνε'' τον προπονητή τους Αμπέλ Φερέιρα για να βολευτεί η Σπόρτιγκ Λισαβώνας. Ο Φερέιρα ήταν ποδοσφαιριστής στους πράσινους της Λισαβώνας και πρ'ωην προπονητή τους στους μικρούς.

Αυτό είναι χοντρό. Να ξεβολευτεί η... μικρή ομάδα, ο ΠΑΟΚ και να αλλάξει τον προπονητή της η ''μεγάλη'', η Σπόρτιγκ. Ώπα, ρε. Και το πιο χοντρό είναι το άλλο. Η Σπόρτιγκ που καίγεται να βρει προπονητή σκέφτηκε και τον Πέδρο Μαρτίνς. Σα να παραγνωριστήκαμε με τους Πορτογάλους. Θες κάποια λεπτά της ώρας να μετρήσεις πόσους ποδοσφαιριστές και προπονητές έχουμε στο πρωτάθλημα. Σα να μας έχουν πάρει για πολύ δεύτερους.

Τα πρωτοσέλιδα στην Πορτογαλία φόρα παρτίδα μοστράρανε υποψήφιους προπονητές των λιονταριών και τον Μάρτινς και τον Φερέιρα. Ο έτσι του ΠΑΟΚ, λέει, σεμνά κι όχι τολμηρά, δεν θα είχε αντίρρηση να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει στην πατρίδα. Γιατί είναι πολύ τιμητικό να κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της πρώτης ομάδας της Σπόρτιγκ.

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Πέρα από το γεγονός ότι οι δυο Πορτογάλοι έχουν συμβόλαιο με τις δυο κορυφαίες σήμερα ελληνικές ομάδες. Η στάση της Σπόρτιγκ είναι πρόκληση. Σύμφωνοι, είναι ομάδα με περισσότερα κυβικά, αλλά η διαφορά της δεν είναι η μέρα με τη νύχτα, για να δικαιολογείται η αλαζονεία της. ''Σκέπτομαι να σου πάρω τον προπονητή σου, και δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση''.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΒΙΕΤΓΚΟΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟΝ... ΡΑΜΠΟ