ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ... ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Επόμενο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός, πολύ καλύτερος από τον Άρη. Το σωστό είναι ότι ο Άρης ήταν κακός. Κάκιστος. Ανίκανος όχι να φτιάξει ευκαιρίες για γκολ, ούτε να φτάσει στην περιοχή του αντιπάλου.

Βάζει γκολ ενωρίς, πριν το δεκάλεπτο ο Άρης, αλλά πολύ γρήγορα έδειξε ότι δεν του άξιζε να προηγείται και να μη... χάσει με βαρύ σκορ. Ο Ολυμπιακός το γύρισε στο ημίχρονο κιόλας και μέχρι το τέλος δεν άφηνε να αναπνεύσει ο αντίπαλος του. Ο μεν Ολυμπιακός, πέραν της αγωνιστικότητας του, το κυνήγι της νίκης, κέρδιζε όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες, ο δε Άρης ήταν ανίκανος να κρατήσει τη μπάλα. Να την αλλάξει περισσότερο από δυο φορές.

Καμιά σχέση ο Ολυμπιακός με την απόδοση που είχε στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα. Γιατί αυτό το πάνω κάτω, τόση διαφορά από το ένα ματς στο άλλο; Τι ήταν αυτό που έκανε θυμωμένο και αποφασισμένο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Άρεως; Μάλλον η θλιβερή εμφάνιση στο Βελιγράδι. Εκεί ο Ολυμπιακός της Ευρώπης προηγήθηκε 1-0 αλλά ήταν Ολυμπιακός γειτονιάς κι έχασε 3-1 από τον προβληματικό Αστέρα.

Ναι, η υπόθεση Ευρώπη τέλειωσε για τον Ολυμπιακό μετά από μόλις δυο αγώνες στον όμιλο, κι αυτή η πραγματικότητα υποχρέωσε τους παίκτες του να μη χάσουν το τραίνο και στο πρωτάθλημα. Έτσι με τη... βοήθεια του Άρεως πήραν ένα διπλό και την πρωτιά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΑΤΕΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΑΒΟΡΙ ΠΡΩΤΟ