Ο ΟΦΗ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ!

 

Αυτό το πράμα δεν το έχω ξαναδεί. Μια ομάδα, απ' αυτές που θεωρούνται ''μικρές'', λέω για τον ΟΦΗ, να ''έτρεξε'' και στα 90 τον Ολυμπιακό μπροστά στον κόσμο του. Και ο Ολυμπιακός, που να μη ξεχνιόμαστε πρώτο στόχο έχει το πρωτάθλημα, όχι την... πολυτέλεια της Ευρώπης, να υποχρεωθεί να κυνηγάει μέσα στο Καραϊσκάκη τον αντίπαλο.

Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός, αλλά κι αν δεν κέρδιζε δεν θα ήταν έκπληξη. Ακόμα κι αν έπαιρνε το ''2'' ο ΟΦΗ δεν μιλάς για... άδικο αποτέλεσμα. Αν λάβεις υπ' όψιν το πέναλτυ που δεν δόθηκε, τις ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, το νταηλήκι τους να κρατάνε τη μπάλα και το επιθετικό τους ''πείσμα''.

Χωρίς να πέσουμε σε λεπτομέρειες. Ο ΟΦΗ ταλαιπώρησε τον Ολυμπιακό περισσότερο από την Τότεναμ. Που εμφανίστηκε στο Φάληρο ως φιναλίστ της Ευρώπης. Κι έτσι σταθήκαμε τυχεροί να παρακολουθήσουμε μια ματσάρα που δεν έχασε το ενδιαφέρον ούτε λεπτό. Λόγω ΟΦΗ!!!

Θα αντέξει η ομάδα της Κρήτης μέχρι τέρμα; Να παίζει ποδόσφαιρο μπαλαδόρικο και να παίρνει βαθμούς σε επίπεδο πρωταγωνίστριας στο πρωτάθλημα, όπως κάνει μέχρι σήμερα; Την έχω την απάντηση, αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΟΦΗ…