Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΠΟΨΕ... ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ

 

Είναι σίγουρο. Απόψε οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα βγουν στο γήπεδο και θα τα δώσουν όλα κόντρα στην ανώτερη τους Μπάγερν. Καμιά σκοπιμότητα, κανένας υπολογισμός. Κανένα κράτημα δυνάμεων, διότι η ομάδα έχει στόχο πρώτα το πρωτάθλημα. Πράγματι, ο Ολυμπιακός χωρίς τίτλο δυο χρόνια και με αντίπαλο που δεν αστειεύεται, τον πεινασμένο ΠΑΟΚ, θα αποτύχει πάλι αν δεν πάρει το πρωτάθλημα.

Το είπε ο μεγαλομέτοχος Μαρινάκης, το είπε και ο προπονητής Μάρτινς, αλλά σε χρόνο… αθώο, όχι παραμονές αγώνα κυπέλλου Ευρώπης. Ότι έχει προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Λογικό. Σε τι να ελπίζει ο Ολυμπιακός, μάλιστα μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, αντίπαλο για τα δόντια του;

Όταν ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται δεν κρατιέται. Έχουν εξαφανιστεί από μέσα στο κεφάλι του, όποια σκέψη έχει γεννηθεί ή του μετέδωσαν. Και στο φινάλε ποιος ανόητος από την ΠΑΕ θα περνούσε το… μήνυμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ''Παιδιά, το πάμε βλέποντας και κάνοντας, μη σκοτωθούμε κιόλας, την Κυριακή έχουμε την ΑΕΚ… ''.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν λέγονται, με τίποτα. Γιατί μια τέτοια κουβέντα, για το καλό της ομάδας λειτουργεί διαλυτικά, κι άντε μετά να τη μαζέψεις.

Ο Ολυμπιακός είναι… μπερδεμένος στο champions league. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορεί να κάνει πίσω. Το ποτάμι της Ευρώπης τον… παρασύρει, και είναι υποχρεωμένος να παλαίψει. Βεβαίως με… συνέπειες, διότι καμιά ελληνική ομάδα ποτέ των ποτών δεν τα κατάφερε μια χρονιά με δυο καρπούζια στα χεριά.

Είναι και ο κόσμος. Η εξέδρα. Πληρώνει εισιτήριο να δει μπάλα και την ομάδα τους να κυνηγάει αποτέλεσμα. Όχι να παρακολουθήσει τους παίκτες σε... προπόνηση, ενώ ο αντίπαλος θα πολεμάει μ΄όλα τα πυρομαχικά του. Στη φώτο, από το ματς του περασμένου Σαββάτου, το 2-1 με τον ΟΦΗ.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 11 ΛΕΠΤΑ...