ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ

 

Κοτζάμ προεδράρα. Δεν του λείπει τίποτα, έχει στα πόδια του τη μισή Ελλάδα, και ξηγιέται λες είναι λέρα με ποινικό μητρώο που χωράει μόνο σε ρέο. Στέλνει μπράβους να τσακίσουν διαιτητή ή δημοσιογράφο. Και άμα λάχει σηκώνει ο ίδιος το τηλέφωνο και απειλεί εκείνον που τα γράφει... αλλοιώτικα. Γιατί, όμως, η προεδράρα πέφτει τόσο χαμηλά; Γιατί είναι άτομο χαμηλό. Ελεεινός. Αληταράς γεννημένος. Γι' αυτό.

Από μια πλευρά, να το πούμε μεταξύ μας, έχουν το... δίκαιο τους κάποιοι πρόεδροι ομάδων που στέλνουν τους πληρωμένους να κοπανήσουν διαιτητή, δημοσιογράφο. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, λέω για τους προέδρους, και κάποια στιγμή βγαίνουν από τα ρούχα τους. Και... υποχρεώνονται να καταφύγουν στα παλιόπαιδα του υποκόσμου, με την εντολή ''Στείλτε τον πούστη στο νοσοκομείο για δυο μήνες, να δούμε θα με ξαναπειράξει...''.

Καλά του έκανε η προεδράρα. Τα ήθελε ο κώλος του αλλουνού. Να μην υπολογίζει καν ότι άμα λάχει να ούμε η προεδράρα το ΄χει στην κωλότσεπη το γκαγκστερικό της. Και δεν μασάει.
Έλα! Τσίμπησες το κρυόπλαστο αστείο. Ποτέ δεν δικαιολογώ μαφιόζικες ενέργειες. Αλλοίμονο.

Τι συμβαίνει. Οι προεδράρες, διότι δεν είναι ένας και δυο οι μεγαλομέτοχοι που κατά καιρούς χτύπησαν κόσμο στο ψαχνό, αισθάνονται να τους... προκαλούν. Επειδή παιρνιούνται και γαμώ τους μάγκες στην πιάτσα, άρα τσαλακώνει τη δημόσια εικόνα τους εκείνος που τους... αγνοεί. Που δεν λαμβάνει υπ' όψιν το οικονομικό και ποδοσφαιρικό τους εκτόπισμα στην κοινωνία. Ώπα, ρε, μεγιστοτεράστιε.

Πως, δηλαδή! Η προεδράρα μιλάει με πρωθυπουργούς και υπουργούς από θέση ισχύος κι ένας κωλοδημοσιογράφος ή κωλοδιαιτητής να τον παίζει στα ίσα; Να του λανσάρεται... ανεξάρτητος και αδέσμευτος, που λένε. Δίνει, λοιπόν, του εν λόγω ένα μάθημα να καταλάβει

Να ληφθεί υπ' όψιν και το άλλο. Κυκλοφορεί ένας επίστρατος λόχος ρεπόρτερ που τα γράφει μια χαρά. Έτσι ακριβώς όπως τα γουστάρει η αλανιάρα προεδράρα. Τον καλομαθαίνουν στη σπάτουλα. Ο άλλος γιατί παριστάνει την... εξαίρεση, σου λέει; Γιατί μου χαλάει τη μέρα. Και τη μόστρα μου. Ε, τα θέλει τα χαστούκια του στα πόδια, που έλεγε και ο Τσακογιάννης της Ηλιούπολης. Αυτός είναι γάμα εθνκή και γι' αυτό τον μπουζουριάσανε στον Κορυδαλλό.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ... ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ