VARΑΤΕ VARΙΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ VΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ, ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ VARΗ

 

Παραμένει μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Η φανέλα του είναι ακόμα βαρειά. Δικαιώθηκαν, άλλη μια εθνική επιτυχία αυτή, όσοι αντιμετώπισαν σα ντέρμπυ το ματς στην Τούμπα με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Και ευτυχώς, συν μια ακόμα επιτυχία, που όρισαν ξένο διαιτητή. Για μια φορά ακόμα δεν θα τελείωνε ομαλά αγώνας στην Τούμπα, αν σφύριζε Έλληνας.

Καλύτερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με γκάλοπ και τη χρήση VAR. Αυξάνει σταθερά η ροή μεταναστών στην Ελλάδα. Και η εγκληματική δραστηριότητα στις μαφιόζικες συμμορίες. Για συχαμένο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάνε από τον Παναθηναϊκό και για συμμορία εναντίον τους, αμέσως μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ.

Πάμε καλά. Πάμε δυνατά. Όπως πάντα. Έχουμε πηδήξει και το VAR. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. VARάτε βιολιτζήδες, Μπέοι και Μαρινάκηδες, με όσο VARειές κουβέντες, Ελλάδα είμαστε και αντέχουμε κάθε χτύπημα με VARιοπούλες.

Μας πλακώσανε στο ξύλο, μας βρίσανε μετά το παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου διαμόρφωσε ο διαιτητής και το VAR, καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός. Καταγγελίες και ο Ολυμπιακός, ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι το κρυφό αφεντικό στις ΠΑΕ Ξάνθη και Βόλος. Ο δήμαρχος Μπέος προχωρεί σε ακόμα VARύτερες αποκαλύψεις σε βάρος του δημοτικού συμβούλου Μαρινάκη, ο οποίος απειλεί να τα βγάλει όλα στη φόρα.

Να ήταν μόνο αυτά στο ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο; Όχι, δα! Δεν τρέχει κάστανο. Προχωράμε ακάθεκτοι. Δεν μας φρενάρει τίποτα. Όλα τα ρουφάμε και τα καταπίνουμε αμάσητα.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΝΤΑΡΑ