ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...

 
Ερυθρός Αστέρας - Τότεναμ 0-4. Το πράμα μιλάει μόνο του. Ότι η μεγάλη ομάδα της Σερβίας είναι νάνος στην Ευρώπη. Ναι, θα μου πει ο άσχετος, και η Τότεναμ που ρούφηξε τεμάχια επτά, μάλιστα στο Λονδίνο, από την Μπάγερν; Κι αυτή να την βάλουμε στην κατηγορία των μικρών ομάδων. Όχι, κύριε. Η Τότεναμ μην το αποκλείεις αύριο να κερδίσει στο Μόναχο. Αυτό μάλλον είναι απίθανο να το καταφέρει ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός.
 
Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, ότι στους ομίλους του champions league κυκλοφορούν και ομαδίτσες. Που δεν έχουν τύχη, άντε να μαζέψουν 4-5 βαθμούς. Γιατί; Υστερούν αγωνιστικά. Αντιμετωπίζουν ανώτερες ομάδας. Φως φανάρι η δουλειά.
 
Προκρίθηκε η ΑΕΚ στους ομίλους και τέλειωσε με μηδέν πόντους. Μίλησε η διαφορά με τους αντιπάλους. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Μόλις ένα πόντο, κι αυτόν στο Καραϊσκάκη, μετά από τέσσερα παιχνίδια. Από ένα βαθμό έχουν και η γαλλική Λιλ, η ιταλική Αταλάντα, η βελγική Γκενκ. 
 
Να το χωνέψουμε. Ομαδάρες έχουμε, αλλά στην Ελλάδα δείχνουν τα καντάρια τους. Έξω τρώνε ξύλο. Κι αν κάνουν κάτι, θα είναι έκπληξη και δεν θα έχει συνέχεια την επόμενη χρονιά. 
Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ, ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΟ... ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!