ΠΕΡΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΡΕΡΑ ΜΑΣΙΜΟ...

 

Μάθαμε ότι η ΑΕΚ βρήκε προπονητή, αυτό που δεν γνωρίζουμε, και δεν προκειται να το μάθουμε αν δεν περάσουν κάποιες εβδομάδες, είναι αν ο νέος βρει την ΑΕΚ... Αν ο νέος προπονητής και η ΑΕΚ θα... συναντηθούν, θα κολλήσουν να το πούμε λαϊκά, ώστε να οφελήσει ο γάμος τους και τις δυο πλευρές. Έτσι είναι. Το ζητούμενο είναι και οι δυο οι πλευρές να πάρουν ό,τι μπορεί να δώσει η μια πλευρά στην άλλην. Η ΑΕΚ περιμένει να ξαναβρεί τον αγωνιστικό εαυτό της, αλλά και ο Ιταλός προπονητής να πάρει πόντους και να βελτιώσει το βιογραφικό του με την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποιος είναι ο Μάσιμο Καρέρα. Αυτός που είναι. Δηλαδή; Ο σούπερ προπονηταράς ή απλά ένας μέτριος στη δουλειά του. Δηλαδή; Ο απόλυτος πετυχημένος Καρέρα πιθανόν να αποτύχει πανηγυρικά στην ΑΕΚ. Ο αμφισβητούμενος Καρέρα πιθανόν να γράψει Ιστορία στην ΑΕΚ. Και τα δυο είναι στο πρόγραμμα. Συμβαίνουν.

Η ομάδα παίρνει από τον προποπονητή, αλλά και του δίνει. Ο προπονητής παίρνει από την ομάδα, αλλά και της δίνει. Και η αποτελεσματικότητα σ' αυτό το νταραβέρι εξαρτάται από το σε ποιο βαθμό οι δυο πλευρές απέκτησαν χημεία, και το σπουδαιότερο κατά πόσο η μια πλευρά πιστεύει στην άλλη.

Αντιληπτό ότι είναι πρόωρο να μιλήσει κανείς για την περίπτωση ΑΕΚ- Καρέρα. Η κουβέντα είνα ακαδημαϊκή και ταιριάζει στο ξεκίνημα κάθε καινούργιας συνεργασίας ΠΑΕ- προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΜΠΑΣΚΕΤ;