ΤΟ ''2'' ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ''Χ'' ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

 

Με την ολοκλήρωση χθες των αγώνων στη φάση των ομίλων στο champions league αυτό που αξίζει να σημειώσει κανείς, όχι μόνο ο τζογαδόρος, είναι η ισχυρή παρουσία του ''2''. Κι αυτό το στοιχείο από μόνο του λέει πολλά.

Έγιναν συνολικά 96 παιχνίδια και απ' αυτά μόνο τα 40 τελείωσαν με νίκη της γηπεδούχου ομάδος. Τα 22 είχαν ισόπαλο αποτέλεσμα και στα 34 κέρδισε η φιλοξενούμενη ομάδα.

Πρώτη παρατήρηση. Το ''2'' εμφανίστηκε περισσότερο, σχεδόν κατά 50% σε σύγκριση με το ''Χ'', διότι κυκλοφορεί αγωνιστική ανισότητα στο επίπεδο των 32 ομάδων. Στη συνέχεια της διοργάνωσης, όπου οι αντίπαλοι θα πλησιάζουν σε δυναμικότητα, προβλέπεται, στοιχηματικά, να ομαλοποιηθούν τα αποτελέσματα. Που σημαίνει ότι το ''διπλό'' θα έχει μικρότερη τύχη, από το ''Χ'', και βέβαια δεν θα είναι τόσο κοντά στον ''άσσο'', όπως συνέβη στη φάση των ομίλων (34 έναντι 40).

Πριν ξεκινήσει η φάση των ομίλων οι στοιχηματικές εταιρείες έδιναν πρώτο φαβορί την Μάντσεστερ Σίτυ, με διαφορά έναντι των άλλων, παραδοσιακά κι όχι, διεκδικητών. Συγκεκριμένα η Σίτυ παιζόταν 4.50, η Μπαρτσελώνα 6,25, η Λίβερπουλ 7,50, η Γιουβέντους 10,00, η Ρεάλ και η Παρί 11.00. Σήμερα, τα κόζα άλλαξαν. Οι αποδόσεις από τους μπουκ επόμενο είναι να διαφοροποιούνται.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ... ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ