Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Πριν πούμε ό,τι άλλο κουφό και άχρηστο εν όψει της κλήρωσης στο europa league, που θα δώσει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού, αξίζει να σταθούμε στο εξής δεδομένο:

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα γίνει το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός στην Τούμπα. Πιθανόν ημέρα Δευτέρα, στις 24 Φεβρουαρίου να οριστεί η ματσάρα που προβλέπεται να κρίνει τον πρωταθλητή. Γιατί η αναφορά στη σύγκρουση των δυο διεκδικητών του τίτλου; Στις 20 και 27, ημέρα Πέμπτη, θα γίνουν τα δυο παιχνίδια του ευρωπαίου Ολυμπιακού στη φάση των ''32''. Είπες τίποτα;

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα μάθουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος της ελληνικής ΠΑΕ στο europa league. Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία το όνομα που θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός; Καμιά σημασία, λέω εγώ.

Όποια ομάδα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να την αποκλείσει, αν μιλάμε ποδοσφαιρικά. Όπως και να αποκλειστεί αυτός ο Ολυμπιακός και από αντίπαλο στα μέτρα του. Και από κατώτερο αντίπαλο. Επειδή η ομάδα με τους παίκτες και τον προπονητή που έχει στην Ευρώπη παίζουν σκυλιά λυσασμένα, κρατάνε την κατοχή της μπάλας, πιέζουν τον αντίπαλο, όμως τους είναι πολύ δύσκολο το γκολ. Ομάδα χωρίς τελειώματα είναι ο Ολυμπιακός.

Η κλήρωση για τον Ολυμπιακό έχει απ΄ όλα. Ομάδες με βαρειά ονόματα, ομάδες από δυνατά πρωταθλήματα, αλλά και αντιπάλους για τα σαγώνια του. Ποια τύχη τον περιμένει; Είπαμε. Όλα είναι μέσα και με φιρμάτη αντίπαλο και με κάποια μικρότερων κυβικών. Το ζόρι είναι ότι ανάμεσα στις συμπληγάδες των δυο ευρωπαϊκών αγώνων θα τον περιμένει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. (Στη φώτο, από το 1-0 στον Ερυθρά Αστέρα.)

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΑΣ