ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΥ ΠΤΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 
Πρώτη αγωνιστική του β' γύρου το περασμένο σαββατοκύριακο. Η ΑΕΚ στην πρεμιέρα είχε χάσει 2-1 στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη και προχθές την νίκησε εκτός έδρας με 1-0 (φώτο). ''Ανάποδο'' αποτέλεσμα το λες, όμως καθόλου ασυνήθιστο στο ποδόσφαιρο. Έστω κι αν τίποτα το ουσιαστικό και συγκεκριμένο δεν άλλαξε στην ΑΕΚ. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα προβληματική και με ερωτηματικά, και συνεχίζει να μη στέκεται καλά αγωνιστικά. 
Η Λάρισα είχε πάρει ''Χ'' με 1-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και χθες έχασε 2-1. Άλλο ''περίεργο'' ότι η Λάρισα ήταν με διαφορά μακράν καλύτερη, αλλά ο ''τυχερός'' Ατρόμητος έκανε δυο γκολ, το 0-2 στις δυο ευκαιρίες που βρήκε. 
Ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει μόλις 1-0 στο Καραϊσκάκη τον Αστέρα και χθες στην Τρίπολη... περιορίστηκε στο 5-0. Ο δε ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα πήρε 2-1 τον Παναιτωλικό και χθες στο Αγρίνιο σταμάτησε στο 3-0.
Ο ΟΦΗ έχανε 1-0 και κέρδισε τελικά τον Άρη με 3-1. Ο Βόλος έχανε 1-0 κι αυτός στην έδρα του από τον Πανιώνιο, τον οποίον νίκησε 2-1. 
Στους τζογαδόρους δεν ισχύει η γελοία, η απόλυτα αντιποδοσφαιρική ανοησία ''Κρατάμε τη νίκη''. Ή ''Σημασία έχει η νίκη''. Η κουβέντα για το 2-0 του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας. Δεν υπάρχει αυτό, ούτε ποδοσφαιρικά, ούτε στοιχηματικά. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος, άρα δεν απέδωσε καλά, κι αυτό(!) έχει σημασία, όχι ότι κέρδισε.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΕΡΔΙΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ...