ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ HOLLYWOOD

 

Άσε τους άλλους τους άσχετους να μιλάνε για τυχερή και άτυχη... κλήρωση. Λες και κληρώνει το εθνικό και λαϊκό λαχείο, άλλοι κερδίζουν, άλλοι μένουν με το... λαχείο στο χέρι. Ρε, μπάμιες, στο ποδόσφαιρο όλοι κερδίζουν. Και χωρίς να χρειαστεί να τσοντάρουν στο μεροκάματο του λαχειοπώλη. Γιατί όλοι θα απολαύσουν ματσάρες, είτε η κλήρωση βγάλει αυτά κι όχι εκείνα τα ζευγάρια αντιπάλων.

Οκτώ σπέσιαλ νύχτες μας επιφυλάσσουν ο προσεχής Φεβρουάριος και Μάρτιος. Οκτώ ποδοσφαιρικές βραδιές με δυο παιχνίδια κάθε φορά. Φτάνει και περισσεύει ότι στο έργο των ''16'' του champions league συμμετέχουν εκπρόσωποι της βαρειάς βιομηχανίας της μπάλας. Αδιάφορο εντελώς ποια εταιρεία κληρώθηκε με ποια. Μας αρκεί ότι θα παρακολουθήσουμε δράση στο γήπεδο από Ρεάλ, Μπαρτσελώνα, Λίβερπουλ, Σίτυ, Μπάγερν, Τσέλσυ, Παρί, Γιουβέντους.

Άσε τους άλλους να μιλάνε για... συλλόγους και ομάδες με διαφορετικά χρώματα και σήματα που δαιμονίζουν τους οπαδούς στην εξέδρα. Έχεις να κάνεις με κανονική βιομηχανία παραγωγής θεάματος. Ένα άλλο Hollywood που χαρίζει δίωρα ποδοσφαιρικά, ποιοτικά και αξιόπιστα, με την παρουσία των πιο ακριβών αστέρων της μπάλας.

Σα να ανταγωνίζονται οι καλύτερες φίρμες κατασκευής αυτοκινήτων. Αρωμάτων. Κρασιών. Υπολογιστών. Ρούχων. Μαρμελάδας. Μουστάρδας. Σαπουνιού. Αλλαντικών. Τούβλων. Θαλαμηγών. Χαλιών κ.α. Έτσι έχει εξελιχθεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Έτσι λειτουργούν τα κλαμπ των ακριβών πρωταθλημάτων. (Στη φώτο από το Ίντερ- Μπαρτσελώνα 1-2, που κόστισε τον αποκλεισμό της ιταλικής εταιρείας.)

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ