ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ...

 

Την κουτσοβόλεψε πάλι η ΑΕΚ, πήρε ένα ακόμα ποντάκι με το 0-0 στην Λαμία. Δεν ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες απογοητευτικές της εμφανίσεις, αλλά ούτε και χειρώτερη. Μια από τα ίδια. Ομάδα. δηλαδή, ανίκανη να παίξει μπάλα πρωταγωνίστριας, ακόμα και για τα μέτρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ολοφάνερη η αδυναμία της και να παράξει παιχνίδι με απαιτήσεις να δικαιούται τη νίκη, και να επιβάλλεται αγωνιστικά και ψυχολογικά στον αντίπαλο.

Μηδέν- μηδέν το αποτέλεσμα διότι απέναντι στον τσαμπουκά των γηπεδούχων, μηδέν ήταν η ΑΕΚ. Η Λαμία έπαιξε μαχητικά, δεν επέτρεπε να αναπτυχθεί η ΑΕΚ, της οποίας οι παίκτες σχεδόν παθητικά δεχόντουσαν το στενό μαρκάρισμα των αντιπάλων.

Σε τίποτα δεν υστερούσε της ΑΕΚ η Λαμία, κι όμως το ''Χ'' ήταν επιτυχία για τον κόσμο της, τους παίκτες και τον προπονητή. Ο γνωστός επαρχιώτικος κομπλεξισμός. Η ΑΕΚ είναι εκείνη που πρέπει να αισθάνεται ως επιτυχία το 0-0, που χωρίς να δείξει το παραμικρό σημάδι βελτίωσης κατάφερε να φύγει με ένα βαθμό από ματς εκτός έδρας με σκληροτράχηλο γηπεδούχο.

Συνεχίζεται έτσι ή μοναχική πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Μακριά από την κορυφή, εκτός τροχιάς πρωταθλητισμού, απλά κρατάει την τρίτη θέση, προς το παρόν, με κάποια απόσταση πίσω της από άλλες ομάδες, οι οποίες έχουν τους δικούς τους στόχους, όχι ακριβώς να ξεπεράσουν την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΘΑΝΕ Η ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙΑΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ