ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΑΡΑΠΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο είναι ο πρόεδρος της FIFA, αλλά άλλος κάνει το κουμάντο στην διεθνή συνομοσπονδία του ποδοσφαίρου. Ο 50χρονος Ιταλός, γνωστός με το κατασκοπικό παρατσούκλι ''insider'', που ορίζει τη συνωμοτική του παρουσία για χρόνια στην UEFA, έγινε πρόεδρος το 2016 για να κλείσουν οι βρώμικοι φάκελλοι που ενοχοποιούσαν το κάποτε δίδυμο Μπλάτερ- Πλατινί. Μην προχωρήσουν κι άλλο οι έρευνες για τις αρπαχτές του Ελβετού μαφιόζου στην FIFA και του πρώην ποδοσφαιριστή στην UEFA.

Από το 2016 επίσης, και για πρώτη φορά στην Ιστορία γραμματέας στην FIFA, είναι γυναίκα. Η από Σενεγάλη καλοσπουδαγμένη στη Γαλλία 57χρονη αραπίνα Φατμά Σαμούρα (φώτο). Αυτή η κυρία θα αποφασίσει πως θα στηθεί η τράπουλα στην Ελλάδα του Μπέου και του Καραπαπά, του Ιβάν και του Μαρινάκη, του Αυγενάκη και του Γραμμένου. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Ξεχνάμε αυτόν τον φαιδρό και γιατί όχι ''ύποπτο'' Χέμπερτ Χούμπελ, που έκανε το αδιανόητο. ''Δικαίωσε'' τον Μαρινάκη χαρακτηρίζοντας αποτυχημένη τη διαιτησία στο Βόλος- Ολυμπιακός 0-0. Επιτηρητής να σου πετύχει ούτε στο κλήρο! Πράγματι, το κοράκι έπνιξε γκολ του Ολυμπιακού, αλλά δεν ξηγιέται έτσι αυτός ο Χούμπελ, στον οποίον την είχε ''πέσει'' ο Μαρινάκης για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0.

Η Φατιμέ ή Φατιμά και Φατμά, που εργάστηκε για 21 χρόνια στον ΟΗΕ, το ΄χει πάρει απόφαση. Επιτηρητή θα βάλει σε κάθε ελληνική ΠΑΕ, για να ξεδιαλύνει και το θέμα πολυϊδιοκτησίας, σε κάθε περίπτωση. Επιτηρητής θα διοριστεί και στο γραφείο του υφυπουργού Αυγενάκη. Και σ΄όλες τις αθλητικές εκπομπές της τηλεόρασης. Ειδικά στην ''Δίκη'' του σαγώνια Κυριάκου.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ...