Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Το έστειλε στο διάολο ο Μαρινάκης. Στα ίσα το χαρακτηρίζει στημένο, και μάλιστα κατευθυνόμενο από τον Ιβάν Σαββίδη. Το πρωτάθλημα επηρεάζεται από τα θεσμικά πρόσωπα που ελέγχονται από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό υποστηρίζει ξεκάθαρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την προ ολίγων ωρών ανακοίνωση του.

Αφού αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα, ο Μαρινάκης χρησιμοποιεί τις δυο λέξεις που τα λένε όλα. ''Στημένο πρωτάθλημα''. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Άλλο κάποιος να αναφέρεται για κάτι πονηρό, να διαμαρτύρεται για έναν ορισμό διαιτητή, να διαφωνεί για μια ποινή, και άλλο με τον πιο ευθύ τρόπο να χαρακτηρίζει στημένο το πρωτάθλημα. Κι όχι από αέρα πατέρα ενόχους, αλλά συγκεκριμένα από την οργάνωση Σαββίδη.

Δυναμίτη έβαλε στο πρωτάθλημα ο Μαρινάκης. Γιατί δεν γίνεται η κίνηση του να τα γκρεμίσει όλα να περάσει… στο ντούκου. Πως, δηλαδή, να την αγνοήσει η αθλητική δικαιοσύνη; Άνθρωπος του πρωταθλήματος βγάζει στημένο το πρωτάθλημα, και πιθανότατα να έχει δίκαιο σ’ όλα όσα αναφέρεται. Θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου; Αν ναι, τότε είναι που το πρωτάθλημα δεν τελειώνει.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΤΙΖΩ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΖΩ