Ο ΠΑΟΚ 1-0 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;

 

Μόνο νταμπλούχος και αήττητος πρωταθλητής δεν ήταν ο ΠΑΟΚ κόντρα στην προβληματική ΑΕΚ, η οποία έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Ισραηλινού. Και τελικά ηττήθηκε από ηλίθιο πέναλτυ το οποίο έκανε γκολ ο Βεϊρίνια. Αυτά τα πολύ ολίγα για να περιγράψει κανείς ένα κακό παιχνίδι από δυο αντιπάλους οι οποίοι με την απόδοση τους έδιναν ξεκάθαρα την εντύπωση πως μόνο ομάδες της κορυφής είναι.

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, έχασε η ΑΕΚ. Για όσους ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο κι όχι ποια ομάδα κερδίζει ένα ματς που δεν βλεπόταν, η ουσία είναι άλλη. Και δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα, ούτε με το σκορ, το οποίο πιθανόν να ήταν διαφορετικό. Αν η ΑΕΚ ισοφάριζε στο δοκάρι του Μάνταλου, αν δινόταν το πέναλτυ στο χέρι του Βαρέλα. Όλα αυτά στο β' ημίχρονο και μετά το γκολ του ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ είναι εκτός κόλπου, παραμένει απλά σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, γιατί; Υστερεί αγωνιστικά. Γι' αυτό. Κι όμως, ο κακός, ο κάκιστος ΠΑΟΚ είχε έναν περίεργο εκνευρισμό και μια εντελώς επαρχιακού τύπου αναποτελεσματικότητα. Παρ' όλο που όλο το γήπεδο ήταν δικό του, διότι η ΑΕΚ ήταν παρούσα-απούσα, με λάθη εντελώς αδικαιολόγητα.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ