Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

 

Είναι ρατσιστής. Δηλαδή; Ρατσιστή λένε αυτόν που δεν γουστάρει τον όποιον με διαφορετικό χρώμα στην επιδερμίδα. Ο ρατσιστής , λοιπόν, αυτός που κατηγορείται ως ρατσιστής, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Συνεχίζει να μην κάνει κέφι τους γκρίζους, τους σκούρους, τους μελαψούς, τους μαύρους.

Ερώτημα. Ο αποκαλούμενος ρατσιστής θα σταματήσει να είναι ρατσιστής επειδή τον καταδικάζει ο... υφυπουργός αθλητισμού; Στο ματς Λάρισα- Άρης 0-0 (φώτο) έγινε... ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή και κάποιος Αυγενάκης, ο οποίος παριστάνει τον υφυπουργό έβγαλε φιρμάνι: ''Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στη δημόσια ζωή''. Το άτομο δεν ξέρει που βρίσκεται.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν αποτελεί δημόσια ζωή. Το γήπεδο είναι μια... άλλη επικράτεια, σίγουρα εκτός κοινωνίας. Και σ' αυτό ευθύνονται τα κόμματα που επί της ουσίας και στην πράξη ευλογούν το χουλιγκανισμό και την ατιμωρησία. Πέρα απ' αυτό.

Ο ρατσιστής θα σταματήσει να είναι ρατσιστής διότι τον καταδικάζει ο ανύπαρκτος κάποιος Αυγενάκης; Ο αρμόδιος υφυπουργός ο οποίος απλά παρακολουθεί τα όργια στη σκηνή και στο παρασκήνιο του πρωταθλήματος, χωρίς καμιά διάθεση, αλλά και γνώση στο πως να επέμβει. Πρώτα, κύριε, κάνε μια σοβαρή δουλειά, να σε αισθανθεί η πιάτσα και μετά βγάλε μεροκάματο με τα σάπια περί... ρατσισμού. Αυτός μας μάρανε.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 ΕΚΑΝΕ ΤΗ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ