ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΓΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ... VAR!

 

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, δεν χρειάστηκε να δείξει σώνει και καλά ότι παραμένει ομάδα άξια να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Από την άλλη, ο Αστέρας με στόχους διαφορετικούς στο πρωτάθλημα, κυρίως στο κύπελλο, δεν ήθελε να ρισκάρει ενέργεια και, τελικά, να φύγει με άδεια χέρια από την Τούμπα, το πιθανότερο. Η ροή του αγώνα ευνόησε τον νταμπλούχο γηπεδούχο και με τη σίγουρη νίκη ο κόσμος στην κερκίδα το 'ριξε στην πλάκα, λόγω VAR!

Τέσσερα γκολ μπήκαν στο 3-1 και στα τρία αποφάσισε το VAR. Είπαμε να αποδίδεται δικαιοσύνη, όμως όχι κι έτσι... VARάτε με γιατί ψοφάω να το χαβαλέψω το ματς. Αν, όμως, το παιχνιδάκι έτρεχε στο 0-0 ή στο 1-0, η ανησυχία δεν θα επέτρεπε τη χοντρή καζούρα από την εξέδρα. Γιατί το VAR, εκτός από τα τρία γκολ, είχε λόγο και σε πέναλτυ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε.

Κατά τ' άλλα ο ΠΑΟΚ πήρε τραινάκι το ματσάκι, παρ' ό,τι επέτρεψε στον Αστέρα να πάρει πόντους ''στα σημεία'' της συνάντησης. Να επισκεφτεί την εστία των γηπεδούχων, να απειλήσει. Μόνο, όμως, όσο του έδωσε το δικαίωμα ο ΠΑΟΚ.

Η μονοτονία στην κορυφή συνεχίζεται και δεν προβλέπεται να αλλάξει. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα το πάνε παρέα μέχρι το τέλος. Και το τέλος θα γίνει πραγματικότητα, παρά όσα ψιθυρίζονται...

Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ... ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ