Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΕΙ... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

 

Η εικόνα του Παναθηναϊκού σήμερα ζωγραφίζεται καλύτερα αν λάβει κανείς υπ' όψιν τα γεγονότα. Τέλη του περασμένου Οκτωβρίου χάνει 2-1 στο ΟΑΚΑ από την Λάρισα. Χθες εκτός έδρας την κερδίζει με 2-0. Αρχές του περασμένου Οκτωβρίου χάνει 1-0 στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη, την οποία κέρδισε 1-0 στην έδρα της δυο αγωνιστικές πριν.

Ακόμα, με το χθεσινό διπλό ο Παναθηναϊκός γράφει τέσσερις νίκες σερί, φορτωμένος ηθικό εν όψει της αναμέτρησης με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ την προσεχή αγωνιστική. Ντέρμπυ; Όχι, δα!

Γιατί να 'ναι ντέρμπυ το ματς με τον ΠΑΟΚ, όταν ο Παναθηναϊκός έχει δικούς του στόχους, τέλος πάντων δεν διεκδικεί την κούπα όπως ο πρωταθλητής. Επιδίωξη του Παναθηναϊκού είναι, τελικά, η κατάκτηση καλύτερης πορείας σε σύγκριση με την περασμένη σαιζόν, τουτέστιν πλασάρισμα στην εξάδα των play-off. Μ' άλλα λόγια να συνεχίσει το ''δικό του'' πρωτάθλημα, με αντίπαλο σκληρό τον εαυτό του. Όχι τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε 2-2 στην Τούμπα αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, και την προσεχή αγωνιστική μόνο εξετάσεις δεν θα δώσει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ό,τι και να γίνει, παίκτες και Δώνης θα κριθούν αν πράγματι μπήκαν σε φάση ανάτασης και η αγωνιστική τους έκρηξη δεν είναι μετεωρική.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;