Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ... ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
Παιχνίδι που ήταν μάλλον φιλικό και δύσκολα έμοιαζε με αναμέτρηση κυπέλλου. Αντίπαλοι ομάδες διαφορετικού επιπέδου και αγωνιστικών επιδιώξεων. Η ΑΕΚ κυκλοφορεί στα ψηλά μονοπάτια του πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός στους κακοτράχαλους χωματόδρομους στα χαμηλά της βαθμολογίας. Επειδή, όμως, το ματς είναι κυπέλλου πάντα παίζει η υποψία θρίλερ, μήπως η μεγάλη ομάδα πάθει τη ζημιά.
 
Τέτοιο πράμα δεν... έδειξε χθες στο Αγρίνιο. Στο τσουλιστό κυλούσε το ματσάκι, προφανώς διότι στη σκέψη των αντιπάλων δεν υπήρχε κοινός στόχος. Η νίκη. Η πρόκριση. Άλλες οι ανησυχίες του Παναιτωλικού, άλλες της ΑΕΚ, κι αυτές δεν αφορούσαν την πρώτη στο κύπελλο συνάντηση τους.
 
Καμία πίεση η ΑΕΚ. Πως να τη βγάλει στο χαλαρό, χωρίς να υποχρεωθεί να ζοριστεί. Σ' αυτό βοήθησαν και οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν στο 70 με γκολάρα, φάση που ξεκίνησε από ένα ακόμα κραχτό λάθος ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, κάπου στο κέντρο του γηπέδου, από όπου ξεκίνησε επίθεση του Παναιτωλικού. 
 
Επί της ουσίας. Για πλάκα και ξεκούραστα η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στους ''4'' του κυπέλλου, παρ' ό,τι έδωσε δικαίωμα στον Παναιτωλικό. ''Δική'' της είναι η ρεβάνς με το ''Χ'' του 1-1 και το εκτός έδρας γκολ.
Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ... ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ