ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

 
Η δίκη για τη συμμορία του πρωταθλήματος. Την λες και εγκληματική οργάνωση. Με το στόμα ό,τι θες λες, είτε έχει βάση αυτό, είτε όχι. Αυτό που μετράει είναι τι θα αποφασίσουν για τους ''28'' κατηγορούμενους οι δικαστές στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων. Σου πέφτει και κομματάκι βαρύ η ονομασία του δικαστηρίου. 'Κακουργημάτων'' να 'ούμε και ''εφετείο'', παρακαλώ. Δεν είναι το ίδιο ο Μήτσος ο φαναρτζής στο επίθετο Στρίτζης με τον Δον Χοσέ Μαρία Ντε Φούμος Πάμπλο Αρναούτο Γκονζάλες.
Μιλάμε σοβαρά. Και λέμε ότι δεν φαίνεται να πέφτει τσεκούρι στους κατηγορουμένους με την απόφαση αφού ολοκληρωθεί η δίκη, διότι αυτή δεν τσουλάει καλά. Και στημένος να είναι ο δικαστής δεν θα βγάλει ένοχο έναν συμμορίτη, όταν σε βάρος του λείπουν τα απαιτούμενα στοιχεία. Τα γεγονότα εκείνα που ''μιλάνε'' μόνα τους. Οι καταθέσεις εκείνες των μαρτύρων κατηγορίας που δεν είναι συγκεκριμένες. Μέχρι τώρα ακούς ... θεωρητικά πράγματα. Καταγγελτικά βέβαια π.χ. για τον Μαρινάκη, αλλά δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένα περιστατικά.
Δεν λέει κάτι στον δικαστή η κατηγορία ότι ευνοούνταν ο Ολυμπιακός. Βεβαίως τα κοράκια έσπρωχναν την ομάδα του Μαρινάκη, όμως πως αποδεικνύεται αυτό; Μόνο αν υπάρχει χρήμα που άλλαξε τσέπη ή απόδειξη επίσης ότι ο διαιτητής πήρε εντολή άνωθεν. 
Έστω ότι ένας από τους τρεις δικαστές στην έδρα είναι άρρωστος παοκτσής ή αεκτσής. Έστω. Και να θέλει η οπαδική ψυχούλα του να καταδικάσει τον Μαρινάκη και έτσι να πληρώσει τη λέζα ο Ολυμπιακός. Πως, όμως, να αποφασίσει κατά Μαρινάκη, όταν π.χ. οι μάρτυρες κατέθεσαν γενικότητες και αφηρημένη ζωγραφική; Ο μιλημένος διαιτητής περιμένει την ευκαιρία να στήσει τη μπάλα στο πέναλτυ και να ευνοήσει την άλφα ομάδα. Πέη μπλού η βρωμοδουλειά, όταν οι μαλάκες ποδοσφαιριστές της άλφα ομάδας δεν περνάνε τη σέντρα.
Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ''ΓΑΛΛΙΚΑ'' ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ