ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ;

 
Δεν υπάρχει πρωταθλητής σε επίπεδο ολυμπιακών αγώνων να μη φαρμακώνεται. Δεν γίνεται αυτό. Εκατό τα εκατό είναι ντοπαρισμένος όποιος κάνει παγκόσμιο ρεκόρ, διεκδικεί μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε μεγάλους διεθνείς αγώνες. Τα λέμε για να ξέρουμε τι λέμε. Και τι... βλέπουμε.

Άντε να ψευτοδεχθούμε τη δήλωση κάποιου ότι "Εγώ δεν παίρνω... '', ότι '' Εγώ είμαι καθαρός... ". Άντε να μη βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, που τους βάζουμε. Ποια είναι η πλάκα;

Τις προάλλες πιάσανε Ελληνίδα κολυμβήτρια ντοπέ, πριν καν ξεκινήσουν οι αγώνες. Σάλος, λέει. Πιάσανε και έναν Κύπριο αρσιβαρίστα. Σοκ, λέει. Και κάποιον άλλον. Άλλο κρούσμα, λέει. Και σεισμός, λέει, στο ομαδικό ντόπινγκ των Ρώσων. 
Ηπλάκα, που λες, γίνεται με τα ΜΜΕ, που... εντυπωσιάζονται. Φοβερά πράγματα. ''Σοκάρονται'' για είδήσεις που εκφράζουν ΚΑΘΕΣΤΩΣ! Είναι δυνατόν να αποτελεί έκπληξη όταν συλλαμβάνεται θετικός ένας, όταν όλοι είναι λερωμένοι;
Μη λέμε πολλά γι' αυτό το θέμα. Το ντόπινγκ δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ. Και δεν πρόκειται να γίνει νόμιμο ποτέ. Κινεί και την παραοικονομία και την οικονομία μιας χοντρής μπίζνας, του αθλητισμού.