ΧΑΡΑ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΑΝΙΩΝΑΚΟ

 

Παίζουν απόψε στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός και ο Πανιωνάκος. Όπως το διαβάζεις. Ξέχνα τον Πανιώνιο, τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ με έδρα τη Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε άγριο ζόρι μνημονιακού τύπου. Η καλύτερη της είναι να ξυπνήσει καλά ο άγιος Μαρινάκης να αγοράσει κάποιον παίκτη από τον Πανιωνάκο, που είναι καταδικασμένος να παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία. Και οι ποδοσφαιρικές αρχές να κάνουν το κορόιδο, να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς, επειδή κάποτε ήταν Πανιώνιος. Ο Πανιωνάκος.

Για να καταλάβω. Θα το πανηγυρίσει σήμερα ο γάβρος αν κερδίσει στο γήπεδο του τον Πανιωνάκο; Το λέω αλλοιώς. Τι νόημα έχει ένα πρωτάθλημα όταν συμμετέχουν ομάδες βαρέων βαρών για τα ελληνικά μέτρα και ομάδες κατηγορίας πτερού;

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (φώτο), τον περασμένο Νοέμβριο, έσκασε η έκπληξη. Στο 88 παίκτης που μόλις έγινε αλλαγή σκοράρει και το ματσάκι τελειώνει 1-1. Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, όταν θεωρείται και είναι έκπληξη ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ να φέρνουν ''Χ'' εκτός έδρας.

Αν μιλάμε σοβαρά, είναι σκάνδαλο να ανταγωνίζονται, έστω να συμμετέχουν στο ίδιο πρωτάθλημα από τη μια ΠΑΕ με οικονομική ανεξαρτησία και από την άλλη ΠΑΕ που ψάχνουν την σωτηρία με την απώλεια της ανεξαρτησίας του. Κι αυτή είναι μια μόνιμη κατάσταση εδώ και δεκαετίες.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...