Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!

 

Το εισαγγελιστάν ήταν χθες η Θεσσαλονίκη. Ένας κι ένας ο εισαγγελέας παρόντες στη σύσκεψη εν όψει του κυριακάτικου αγώνα ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού. Η ντροπή. Εδώ είμαστε. Αυτό μας αντιπροσωπεύει. Η απόλυτη ντροπή. Να μαζεύονται αξιωματούχοι και λειτουργοί κρατικοί και να προβληματίζονται πως ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι δεν θα διαταράξει την κοινωνία. Είμαστε για τα σκατά.

Το πιο λυπηρό! Δεν προκαλεί καμιά έκπληξη το γεγονός. Καμιά αίσθηση ότι δεν μας τιμάει. Ότι δικαιοσύνη, αστυνομία και πυροσβεστική έχουν αυτό το αγγούρι. Το ματς στην Τούμπα.

Στη σύσκεψη, λοιπόν, αφού συζητήθηκαν τα μέτρα… ασφαλείας εντός και εκτός γηπέδου, έγιναν συστάσεις από τους εισαγγελείς στους εκπροσώπους των δυο ΠΑΕ να πέσουν οι τόνοι. Απορώ γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μηνύσεις στους εισαγγελείς και τους αστυνομικούς. Όπως μήνυσε τα μέλη της ΕΕΑ για την απόφαση τους σχετικά με την υπόθεση της Ξάνθης.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που προκαλεί. Που βάζει φωτιά στο παιχνίδι της Κυριακής. Τον μειώνουν, τον δυσφημούν οι κρατικοί λειτουργοί όταν του προσάπτουν τέτοιες κατηγορίες. Γιατί να μην καταφύγει στη δικαιοσύνη να υποστηρίξει τον εαυτό του;

Διαβάστε ακόμα:

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ