ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ!

 

Κατ' αρχήν να σημειώσουμε την ιστορική επιτυχία που συνετελέσθη χθες. Έγινε το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα (φώτο). Και τελείωσε κανονικά, παρά το γεγονός ότι έχασε ο γηπεδούχος. Άθλος τεράστιος! Ποιοι είμαστε,ρε, οι και γαμώ τους Ευρωπαίους είμαστε και αξίζουμε το πιο θερμό χειροκρότημα. Είμαστε οι ικανοί να ελέγξουμε κοινωνικά και κρατικά ένα ποδοσφαιρικό ματς.

Ας μιλήσουμε και λίγο αγωνιστικά. Δεν λέει τίποτα επί της ουσίας η νίκη του Ολυμπιακού, η ήττα του ΠΑΟΚ. Ούτε στο ένα τα εκατό δεν μειώθηκαν οι πιθανότητες να το ξαναπάρει ο ΠΑΟΚ, να το σηκώσει ο Ολυμπιακός. Γιατί ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα! Το αληθινό πρωτάθλημα. Αυτό που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Την προσεχή Κυριακή πρώτη Μαρτίου ολοκληρώνεται η διαδικασία των 26 αγωνιστικών, για να ακολουθήσουν τα μπαράζ, τα λένε play-off, με τις ΠΑΕ στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, μ' αυτή τη σειρά και την τελευταία θέση διεκδικούν ΟΦΗ, Αστέρας, Ατρόμητος και Ξάνθη. Θα κριθεί στα παιχνίδια Λάρισα- Αστέρας, ΟΦΗ- Λαμία, Άρης- Ατρόμητος, Ξάνθη- ΠΑΟΚ.

Τα τζογαδόρικα προγνωστικά δεν βλέπουν άλλη ομάδα πρωταθλητή εκτός του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Στα play-off, όμως, το ενδιαφέρον είναι αρκετά υψηλό διότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση τόσο η τρίτη στη βαθμολογία ΑΕΚ, όσο και ο τέταρτος Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ