Ο MISTER MANOS ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ ΣΤΟ... ΚΟΜΟΔΙΝΟ

 

Από τότε που έφτυσαν στον κόρφο τους για τον Παναθηναϊκό οι Βαρδινογιάννηδες, η ΠΑΕ έχει σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα. Όλες μαζί οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν μεταβιβαστεί τόσες φορές όσες ο Παναθηναϊκός. Και ποιοι δεν τον έχουν αγοράσει, στα πρωτοσέλιδα, από Ασιάτες, Κινέζους, Ταϋλανδούς, Κορεάτες, Άραβες, εξωγήινους, επιχειρηματίες από τη Γη του Πυρός κ.α..

Τις τελευταίες μέρες παίζουν ανοικτά σχετικά δημοσιογραφικά σενάρια, πάλι με Κινέζους υποψήφιους αγοραστές. Φίλος μακρινός και ψιλοξεχασμένος του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, του τηλεφώνησε να μάθει τις εξελίξεις από πρώτο χέρι. Πρόεδρος της ΠΑΕ, άλλωστε, είναι ο mister Manos και διευθύνων σύμβουλος.

''Δεν υπάρχει κανένα θέμα... '' ξέκοψε στον παλιόφιλο ο mister Manos. ''Μου κάνεις πλάκα ή δεν μου έχεις εμπιστοσύνη και γι΄ αυτό δεν μιλάς ξεκάθαρα;... '' απογοητεύθηκε ο παλιόφιλος, ο οποίος του σύστησε να διαβάσει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μετά φωτογραφίας.

''Για ποιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μου μιλάς;... '' απορεί ο mister Manos. Κατεβάζει το ακουστικό κα αναζητεί τη συγκεκριμένη εφημερίδα, και τι διαβάζει λες; Ούτε λίγο, ούτε πολύ πως ο ίδιος έχει αναλάβει την υπόθεση της πώλησης του Παναθηναϊκού και για να την πετύχει συναντήθηκε με την κυρία Γιε Κι Ζουνγκ (φωτο), την Κινέζα πρέσβη στην Αθήνα. Η οποία Κινέζα με δηλώσεις που δημοσιεύει η εφημερίδα δείχνει και ενημερωμένη και θετική στην περίπτωση εξαγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παραμύθια. Ποτέ στη ζωή του ο λάτρης του γυναικείου φύλου Μάνος Μαυροκουκουλάκης δεν πήγε με... κοντή. Εκτός. για χάρη του Παναθηναϊκού, να το κάνει, αφού βάλει την Κινέζα πάνω στο κομοδίνο.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΑΡΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η... ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ