ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ... ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΚΗ

 

Άρχοντας ο κύριος Τάκης. Καλοστεκούμενος παρά τα 84 χρόνια και ομορφάντρας. Ενεργός, δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ την επιχείρηση στην οποία για χρόνια πολλά είναι στέλεχος διευθυντικό. Κάθε μέρα από τις δέκα το πρωί είναι στο γραφείο, εκεί πίνει τον πρώτο καφέ της ημέρας. Με την επιδημία του κορονοϊού να σου πω ποιο είναι το πρόβλημα του κύριου Τάκη, που κάποτε ήταν και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας.

Κορίτσι με όλα τα σωματικά προσόντα. Η κορμάρα. Παντρεμένη, πρόσχαρη, ευγενέστατη, η 34χρονη υπάλληλος υπόδειγμα και υφιστάμενη του κύριου Τάκη. Του φτιάχνει το καφέ και κάθε μέρα του χάριζε μια αγκαλιά. Φιλικά, καμιά πονηράδα, και από τις δυο πλευρές. Δυο άνθρωποι που αλληλοσυμπαθιούνται. Μέχρι εκεί.

Ο κορονοϊός εξαφάνισε την αγκαλιά της κορμάρας στον ηλικιωμένο κύριο Τάκη. Η απώλεια. Δεν υπάρχει πλέον στο πρόγραμμα η αγκαλιά της γλυκύτατης υπαλλήλου που ήταν το καλύτερο τονωτικό στον κύριο Τάκη πριν ξεκινήσει την ημέρα. Και σκέπτομαι, τι μπορεί να συμβεί αν ξαναρχίσουν τα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Ο παίκτης θα φεύγει από τα αποδυτήρια και όταν επιστρέφει στο σπίτι θα αγκαλιάζει την γυναίκα του, την κόρη του, τον γιο του;

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΡΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ... ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ