ΜΕ ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΑΛΑ... ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ Ο ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ

 

Πλάκωσαν τα ρεπορτάζ για το φευγιό του ταλαντούχου δεξιού μπακ Γιώργου Βαγιαννίδη, που ανήκει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο στόχαστρο της Μονακό ο 18χρονος, τον πρεσάρει η Πόρτο, έτοιμη η προσφορά της Ίντερ, η Παρί και η Σίτυ δεν έχουν σταματήσει να τον παρακολουθούν, δεν αποκλείεται να δείξει ενδιαφέρον και η Ρεάλ. Αυτά γράφονται.

Κανένα μέσο δεν έγραψε τίποτα για την απόκρυφη διαπραγμάτευση που έκανε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας. Από όσο γνωρίζουμε δεν ατζέντης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που ασχολείται γενικώς και αορίστως με το ποδόσφαιρο σε διάφορες περίεργες και αδιευκρίνιστες θέσεις στον ΠΑΟΚ ή στην ΕΠΟ. Στην Ελλάδα, όμως, δεν χρειάζεται κάποιος να έχει γραφείο και πελατολόγιο ποδοσφαιριστών για να τους μανατζάρει.

Ο της εξυγίανσης- το λένε ''της εξομάλυνσης''- στην προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ 46χρονος Βρύζας όφειλε να ενημερώσει τον Παναθηναϊκό, μάλιστα γραπτώς, ότι ενεργεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ όταν πίεζε τον Βαγιαννίδη, με τη μια προσφορά καλύτερη από την προηγούμενη, να συμφωνήσει με την ΠΑΕ του Ιβάν. Εκτός κι αν οι μεταγραφές γίνονται και στην Ελλάδα αλά Βλαδιβοστόκ και Ροστώφ.

Από τον Αίαντα Παλλήνης στα 11 του χρόνια πήγε στον Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης, του οποίου ο μικρότερος κατά 4 χρόνια αδελφός παίζει στις ακαδημίες της ομάδας. Η μητέρα τους είναι γιατρός και ο άνθρωπος που περισσότερο από κάθε άλλον πιστεύει στο ποδοσφαιρικό μέλλον των παιδιών της.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΑΡΗ Η ΑΛΛΗ ΧΟΝΤΡΗ ΓΚΕΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ