ΑΜΑΡΤΩΛΗ Η FIFA, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Ο ΑΡΗΣ

 

Όταν ένας δικηγόρος βγαίνει στα κανάλια και τα ραδιόφωνα και τοποθετείται νομικά σε ζήτημα με το οποίο δεν έχει καμιά σχέση, ποια είναι η εξήγηση; Κατά πάσα πιθανότητα ο άνθρωπος ψάχνεται να κάνει αρπαχτή. Να τον καλέσει η μια από τις δυο πλευρές να αναλάβει την υπεράσπιση της στο δικαστήριο. Τέτοιο ενδεχόμενο δεν ισχύει για τον βορειοελλαδίτη πρώην ευρωβουλευτή του Σύριζα Κώστα Χρυσόγονο, ο οποίος έκανε την έκπληξη.

Αμαρτωλή είναι η FIFA, κακώς τιμώρησε τον Άρη, διότι ο σημερινός Άρης είναι... άσχετος με τον προηγούμενο Άρη. Αυτή είναι η άποψη του Χρυσόγονου, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια για θέμα σχετικό με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έκπληξη και γιατί πήρε το μέρος του... ''νέου'' Άρεως, έστω και χωρίς να έχει διάθεση να ασχοληθεί το γραφείο του με την επιχειρηματική πολιτική του μεγαλομετόχου Καρυπίδη (φώτο) στην ΠΑΕ του... ''νέου'' Άρη.

Αφήνουμε στην άκρη τον κύριο Χρυσόγονο και τις υποψίες κάποιων ότι μπερδεύτηκε με την υπόθεση της τιμωρίας του... ''νέου'' Άρεως διότι προσβλέπει να ενισχύσει την προσεχή υποψηφιότητα του στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, όχι βέβαια με τον Σύριζα, από τον οποίο αποχώρησε. Το θέμα, άλλωστε, δεν είναι τι λέει ο Χρυσόγονος, αλλά ούτε και ο... ''νέος'' Άρης. Το θέμα είναι η ποινή της FIFA στην ΕΠΟ. Εδώ είμαστε.

Γι΄ αυτό που κατηγορείται ο Άρης, ο κανονικός Άρης, κανένας... πρώην και κανένας ''νυν'', η FIFA έριξε καμπάνα 500 κολλαριστά χιλιάρικα ελβετικά φράγκα. Τουτέστιν 470.000 ευρώ, για να κάνουμε ταμείο. Γι΄αυτούς που ξέρουν, και που καταλαβαίνουν, σε περίοδο απόλυτης οικονομικής ύφεσης σε ομοσπονδία που ζήτησε να εγκριθεί αίτημα της να δανειοδοτηθεί, η ποινή των 500.000 ισοδυναμεί με αποκλεισμό της! Και για να μην αποκλείσει η FIFA την ΕΠΟ, της έριξε τόσο χοντρό πρόστιμο. Γιατί;

Επειδή η διεθνής συνομοσπονδία, η κατά Χρυσόγονο αμαρτωλή FIFA, εκτίμησε πως η ελληνική ομοσπονδία κάλυψε τον ''νέο'' Άρη, ο οποίος είναι του Αγίου Όρους, όπως αγνός και παρθένος ήταν και ο παλαιοημερολογίτης Άρης.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ;