ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΔΩΝΗ

 

Προ μηνών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε πρόταση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Δώνη, Ο γιος του προπονητή θεώρησε μικρό το ποσό και δεν συμφώνησε. Θα περίμενε κανείς η ΠΑΕ να επανέλθει με την ίδια πρόταση ή βελτιωμένη. Στην πραγματικότητα ο Αλαφούζος αγνόησε τον ποδοσφαιριστή, πιο σωστά τον ''διώχνει'', να ψάξει να βρει ομάδα (Στη φώτο, μεγαλομέτοχος και ποδοσφαιριστής).

Τι τρέχει ανάμεσα στον Αλαφούζο και τον Δώνη, τον πατέρα, τον προπονητή της ομάδας τα δυο τελευταία χρόνια; Απάντηση στο ερώτημα δεν δίνει η ακατανόητη για όλους συμπεριφορά του μεγαλομετόχου, ο οποίος μόνο αυτός γνωρίζει γιατί επέλεξε να τελειώσει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πετυχημένο προπονητή στα οκτώ χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Πραγματικά, από το καλοκαίρι του 2012 που εμφανίστηκε στην ομάδα ο καναλάρχης το πήγαινε από γκέλα σε γκέλα στην επιλογή προπονητών. Με εξαίρεση κάπως την περίπτωση Ουζουνίδη, μέχρι το λαχείο Δώνη.

Ποιος ο λόγος, μάλλον ποια σκοπιμότητα κρύβεται, να αποστείλει ''εμπιστευτική'' επιστολή με τον... σωφέρ του ο Αλαφούζος στον προπονητή, όταν αποφάσισε να τον σουτάρει, πριν λήξει το συμβόλαιο του; Κάποιος άσχετος, που δεν γνωρίζει τον Αλαφούζο, θα πει ότι η κίνηση είναι... πονηρή. Δηλαδή; Να αντιδράσει με τέτοιο τρόπο ο αιφνιδιασθείς Δώνης με συνέπεια να είναι υπόλογος απέναντι στον εργοδότη του κι αυτός να επικαλεστεί λόγους τέτοιους ώστε να γλυτώσει την προβλεπόμενη αποζημίωση. Αυτά, όμως, δεν ταιριάζουν στο ήθος του Αλαφούζου. Τότε, τι;

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ