ΜΕ ΜΠΑΛΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!

 

Απόψε παίζουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι αναμέτρηση κρίσιμη και ιστορική. Καμιά κούπα δεν θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα. Είναι, όμως, ματς που δεν περνάει απαρατήρητο ακόμα και για τον ουδέτερο οπαδό. Ακόμα και για τον ποδοσφαιρόφιλο χωρίς τις πολύ στενές του σχέσεις με το γήπεδο.

Είναι μια αλήθεια που αξίζει να επισημανθεί. Η ημέρα είναι διαφορετική όταν υπάρχει ποδόσφαιρο. Γι’ αυτή την αλήθεια συζητώ. Αναφέρομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βέβαια. Το αναξιόπιστο ελληνικό πρωτάθλημα, το αντιεμπορικό, το χαμηλού αγωνιστικού επιπέδου, το κατηγορούμενο από τους ίδιους που το παράγουν. Κι όμως!

''Γεμίζει'' η Κυριακή ή όποια άλλη μέρα όταν πρόκειται να κοντραριστούν αντίπαλες ομάδες με τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Μια τέτοια συνάντηση προκαλεί ενδιαφέρον, έστω την απλή περιέργεια, και κάποιες ώρες πριν την ποδοσφαιρική δράση. Πολλοί είναι εκείνοι που προγραμματίζουν την μέρα τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ώρα του παιχνιδιού, για να το δουν από την τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ