Ο ΠΑΟΚ ΤΩΝ PLAY-OFF ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2020 Η ΤΟΥ 2021;

 

Η ψυχολογία είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να επιχειρήσει κανείς η καλή ή κακή ψυχολογία ορίζει σε κάποιο άλφα βαθμό την επιτυχία ή αποτυχία. Προς τι ο πρόλογος του... σεμιναρίου. Πιο χάλια δεν γίνεται στον ΠΑΟΚ. Ψυχολογικά είναι στα πολύ κάτω του εν όψει του σημερινού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Και στον ΟΦΗ μοιάζει λογικό αυτό που λένε. Πως αν δεν κερδίσουμε αυτόν τον προβληματικό αγωνιστικά και ψυχολογικά πεσμένο ΠΑΟΚ δεν δικαιώνουμε τη συμμετοχή μας στα play-off.

To περίεργο είναι ότι άτομα της διοίκησης, όπως ο γραφικός υιός του Ιβαν ο οποίος δεν βάζει γλώσσα, δίνουν την εντύπωση πως ο ΠΑΟΚ... τελείωσε. Έκανε τον... κύκλο του και θα επανέλθει με νέες δυνάμεις και υψηλό ηθικό την προσεχή σαιζόν. Περίεργο να λέγονται αυτά τα πράγματα, λες και η ομάδα ήδη... εγκατέλειψε. Δεν διεκδικεί τη δεύτερη θέση από την ισόβαθμη ΑΕΚ.

Όπως και να έχει το ματς παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ποιο αποτέλεσμα θα έρθει, κι αν ο ΠΑΟΚ δώσει συνέχεια στην άθλια εμφάνιση που έκανε με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Μετά την επιστροφή του στο μεγάλο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ έχει μόνο ήττες από τον ΠΑΟΚ. Το 2018-19 στην Κρήτη 1-0, στη Θεσσαλονίκη 4-0. Το 2019-20 στην Κρήτη 3-1, στη Θεσσαλονίκη 4-0. Στο προηγούμενο ματς μπαράζ, τον περασμένο Ιούνιο, ο ΟΦΗ προηγήθηκε στην Τούμπα 1-0, δέχθηκε το 2-1 στις καθυστερήσεις και τελικά το έχασε 3-1 στο 99.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;