ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ... ΜΠΑΛΚΟΝΙ

 

Στο γήπεδο δεν παίζουν μόνο οι δυο αντίπαλες ομάδες. Όχι, βέβαια. Παίρνουν θέση μάχης και οι οπαδοί, οι οργανωμένοι όπως τους λένε και όπως αυτοαποκαλούνται. Και λένε τις μαλακίες τους. Τι άλλο; Ό,τι και να κελαϊδήσουν πριν και μετά το παιχνίδι είναι μια μαλακία και μισή. Και αλήθειες να πουν, και σωστά πράγματα να λαλήσουν, μαλακίες θα ΄ναι. Επειδή είναι οπαδοί, και δεν έχουν λόγο άλλο παρά μόνο να αγαπούν την ομαδάρα τους. Όχι και να βρίζουν τον αντίπαλο, τους οπαδούς και το αφεντικό των αντιπάλων.

Ορίστηκε ο τελικός κυπέλλου ΑΕΚ- Ολυμπιακός για τις 26 Ιουλίου στη Ριζούπολη. Η ομοσπονδία αποφάσισε πότε και σε ποιο γήπεδο. Έκανε τη δουλειά της η ΕΠΟ, και οι λεγόμενοι οργανωμένοι έπιασαν το δικό τους έργο. Δηλαδή; Να πλακώσουν τις μαλακίες τους. Τι άλλο; Να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, καμιά σχέση μ' εκείνο των ποδοσφαιριστών.

Εμείς είμαστε οι καλοί, οι αντίπαλοι είναι οι κακοί. Αυτό είναι το ταμπλώ της πάρλας των οργανωμένων. Η δική μας ομάδα έχει ιδεολογία και ήθος, αξίες και αρχές, η άλλη ομάδα είναι για τα σκατά. Βρώμικη και ελεεινή. Η δική μας ομάδα είναι αντιστασιακή, η άλλη του κατεστημένου.

Κάποια μαλακία είπαν οι της Θύρας 7 και απάντησαν με τη δική τους μαλακία οι της ορίτζιναλ, ότι εσείς του Ολυμπιακού δεν είστε οπαδοί, αλλά υπάλληλοι της ΠΑΕ, του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, του δήμου Πειραιά και της
Cosco. Και ότι ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας έχει βάλει καινούριους κάδους...ευρύχωρους. Έχουν, λοιπόν, το δικό τους ρόλο στο χώρο οι ''οργανωμένοι''.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ... ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ