Ο ΑΡΗΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...

 

Η φωτογραφία λέει όλη την αλήθεια. Συμβολικά, βέβαια. Ότι ο έτσι Θόδωρος Καρυπίδης, όχι ο άλλος Θόδωρος Καρυπίδης, είναι η εγγύηση για το αύριο του Άρεως. Για το μέλλον του μεγάλου Άρεως. Βεβαίως είναι μεγάλος ο Άρης, μη λησμονούμε ότι έχει κατακτήσει τίτλο πριν από μισό αιώνα. Το 1970, το κύπελλο Ελλάδος. Έχει και υποβιβαστεί κάποιες φορές, έχει συμμετάσχει στην Β' εθνική και στο ερασιτεχνικό, αλλά υπεύθυνοι ήταν άλλοι, όχι η ομάδα στα χέρια του Καρυπίδαρου.

Καμιά ανησυχία για το αύριο του μεγάλου Άρεως. Το ερώτημα είναι για το παρόν. Τι συμβαίνει σήμερα και ποιοι κίνδυνοι απειλούν την αρειανάρα, η οποία στο γήπεδο είναι φάντασμα. Ανίκανη να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους. Αρκεί μόνο να λάβει κανείς υπ' όψιν την αδυναμία της εταιρείας να διαθέτει πλήρες ή περίπου ρόστερ για τις αγωνιστικές ανάγκες. Με συνέπεια να παρουσιάζει εικόνα ομάδας που συνεχίζει στα play-off για λόγους... τυπικούς.

Ο Άρης είναι μεγάλος. Γνωστό αυτό. Και κατανοητό ότι ουδείς οπαδός της ομάδος - με αφεντικό τον Καρυπίδη- ανησυχεί για το αύριο. Όλα έχουν ρυθμιστεί προκειμένου στα προσεχή 50 χρόνια η αρειανάρα να ξανασηκώσει κούπα. Έστω και σε τουρνουά του ΟΠΑΠ. Η αγωνία είναι αν θα σβήσουν οι εφιάλτες που γεννάει το σήμερα.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ!