Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ...

 

Δεν είναι δύσκολο να περάσει ο ΠΑΟΚ όποιον αντίπαλο βρεθεί στον δρόμο του, μέχρι να προκριθεί στους ομίλους του champions league. Στην Ευρώπη κυκλοφορούν ομάδες που πήραν πρωτάθλημα ή πλασαρίστηκαν στην δεύτερη θέση και είναι κατώτερες του ΠΑΟΚ.

Την περασμένη Κυριακή για μια φορά ακόμα εμφανίστηκε ένας κακός ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο παιχνιδάκι της σαιζόν, με αντίπαλο τον αδιάφορο και προβληματικό Άρη, στην Τούμπα. Κακός ΠΑΟΚ; Το σωστό είναι να πεις άψυχος ΠΑΟΚ.

Αν από τον ΠΑΟΚ λείπει η αποφασιστικότητα, η θέληση, το γαμώτο, τότε δεν μπαίνει στο χάρτη της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, ακόμα κι αν ενισχυθεί αγωνιστικά στις μεταγραφές. Να ξέρουμε τι λέμε. ΠΑΟΚ και Ευρώπη επί της ουσίας δεν έχουν σχέση. Δεν μπορεί να 'ναι υπερήφανος ο ΠΑΟΚ για το παρελθόν του στις ευρωπαίκές διοργανώσεις.

Για να φτάσει στους ομίλους του champions league ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί πρώτα να καθαρίσει με την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας της Ξάνθης. Να αποφασίσει η Εφέσεων της ΕΠΟ ότι δεν είναι μπερδεμένος και να κατοχυρωθεί η επιστροφή των μείον 7 βαθμών. Και στη συνέχεια να περιμένει ποιον και ποιους αντιπάλους θα του δώσει η κλήρωση στους προκριματικούς γύρους της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η... ΕΥΡΩΠΗ