ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΑΝΤΙ-ΔΩΝΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ... ΕΤΟΙΜΑ!

 

Στην καλύτερη αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό είναι... πειραματισμός. Από κάθε άποψη. Και γιατί ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή Δώνη, με τον οποίον η ομάδα είχε μπει σε πολύ καλό δρόμο. Και γιατί επέλεξε έναν άπειρο αντικαταστάτη, ο οποίος δεν έχει και ιδέα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τις... ιδιαιτερότητες του και τις αντίπαλες ομάδες.

Πέρα απ' αυτά. Τι σόι προπονητική δουλειά να κάνει ο Ισπανός Ντάνι Πογιάτος όταν είναι υποχρεωμένος να αποφασίσει για ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν γνωρίζει καν. Ποιους να κρατήσει, ποιους να διώξει, ποιους να δανείσει σε ομάδες και σε ποιες, ποιους να αποκτήσει. Τέτοιος πρωτοφανής... πειραματισμός εν όψει της νέας σαιζόν ταιριάζει μόνο σε ομάδες χαμηλών κατηγοριών.

Ήδη πριν ακόμα αναλάβει ο... υπεύθυνος προπονητής, ο Πογιάτος, ερήμην του στον Παναθηναϊκό δεν έχασαν χρόνο και προχώρησαν σε κινήσεις. Βασικοί ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν και έχουν αποκτηθεί άλλοι. Υπ' όψιν ότι είναι μετρημένες στα δάκτυλα οι μέρες που θα έχει στη διάθεση του ο Ισπανός αντι-Δώνης για να προετοιμάσει την ομάδα για το προσεχές πρωτάθλημα. Κανένα πρόβλημα, όμως!

Καθαρίζει τη μπουγάδα ο ''τεχνικός διευθυντής'' Ταάβι Ρόκα, ο οποίος τα ετοιμάζει όλα στο πιάτο του 46χρονου Πογιάτος. Εδώ που τα λέμε ο νέος προπονητής χρειάζεται... βοήθεια, διότι ποτέ δεν δούλεψε σε ομάδα, η ειδικότητα του είναι στα φυτώρια, στις μικρές ηλικίες. Ο ''τεχνικός διευθυντής'' Ταάβι Ρόκα έχει μάτι, όμως. Αδικούνταν στις ακαδημίες και στα τμήματα υποδομών ο Πογιάτος, γι' αυτό τον έφερε στον Παναθηναϊκό.

Συμπέρασμα. Τι διάολο σοβαρό λόγο έχει ο Αλαφούζος για να σουτάρει τον Δώνη; Λέτε να το μάθουμε ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ