ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΟΙ ΒΙΕΤΚΟΓΚ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ...

 

Να γελάς. Σύσκεψη κορυφής του Άρεως στην... Αθήνα. Και ποια είναι η κορυφή; Το αφεντικό και δυο υπάλληλοι. Για την ακρίβεια ένας υπάλληλος της ΠΑΕ, ο Χαριστέας κι ένας συνεργαζόμενος στα οικονομικά. Και γιατί η σύσκεψη κορυφής δεν έγινε στην έδρα της... κορυφής, αλλά στα χωρικά ύδατα του επί των οικονομικών συνεργάτη; Δύσκολα να φανταστεί κανείς π.χ. τον Μαρινάκη να κάνει σύσκεψη κορυφής στη Θεσσαλονίκη ή στη Δράμα διότι εκεί έχει το γραφείο του ένας μόνιμος ή περιστασιακός συνεργάτης.

Ο Καρυπίδης έγινε κατάσταση στον Άρη. Μεγάλη επιτυχία του μεγαλομέτοχου διότι ο Άρης έχει και γαμώ την καστρόπορτα. Δεν περνάει όποιος κι όποιος τυχαίος και ελαφρύς στα κυβικά εν τη τσέπη. Οι οργανωμένοι της μεγάλης Ιδέας ''Άρης'', οι αρειανοφρουροί που κρατάγανε τα μπόσικα και με διπλοσκοπιές φυλάγανε το κάστρο, κάποτε θύμιζαν κάτι μεταξύ των ερυθροφρουρών των Βιετκόγκ και τους Χμερ της Καμπότζης. Μπροστά τους ήτανε της πλάκας τα βρωμόσκυλα οι πρασινοφρουροί στα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Υπό παρακολούθηση είναι ο Καρυπίδης (φώτο), ο οποίος προσπαθεί να ανταποκριθεί στο μέγεθος Άρης, αλλά δεν πρόκειται ποτέ ο φουκαράς να τα καταφέρει. Γιατί; Επειδή ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Τι μεγάλη; Η πιο μεγάλη στην Ελλάδα. Που σημαίνει αν η ομάδα δεν παίρνει πρωτάθλημα, έστω να το διεκδικεί, το αφεντικό, Καρυπίδης ή όποιος άλλος, θα είναι στην αμφισβήτηση.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗ... ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ