ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΠΑΡΚΑ

 

Η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ. Αυτή που είναι χρόνια, δεκαετίες. Κι αυτή που θα είναι πάντα. Μ' αυτούς τους ποδοσφαιριστές ή με άλλους. Μ' αυτόν τον προπονητή ή με άλλον. Στην γάμα εθνική ή πρωταθλητρία στο πρωτάθλημα. Δεύτερη στη βαθμολογία ή έκτη .Δεν αλλάζει η μοίρα της ΑΕΚ, και της κάθε άλλης ομάδας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Καμιά μεταγραφή επί της ουσίας δεν προσθέτει ή αφαιρεί από το ιστορικό βήμα μιας ομάδας. Είτε αποκτά ποδοσφαιριστή ή παραχωρεί.

Έκανε ταμείο η ΠΑΕ ΑΕΚ με τον τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα. Τον αγόρασε το 2016 και τον πουλάει μετά από τέσσαρα χρόνια με περισσότερα από όσα χρήματα είχε πληρώσει στον Ατρόμητο.Και στην τετραετία ο 26χρονος έπαιξε μπάλα, αποδείχθηκε πετυχημένη μεταγραφή.

Αυτή είναι η σκοπιμότητα σε κάθε ανώνυμη εταιρεία του ποδοσφαίρου.Όχι τόσο να επιδιώκουν το ακατόρθωτο, δηλαδή η ΑΕΚ π.χ. να γίνει κάτι περισσότερο από ΑΕΚ, να φτάσει στο επίπεδο από πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα να εξελιχθεί σε διεκδικήτρια τίτλων στην Ισπανία ή την Γερμανία. Να αυξήσει το οπαδικό της κοινό στο διπλάσιο. Αυτά δεν γίνονται. Στόχος είναι να παραμένει ΑΕΚ. Να κάνει συμβόλαιο με παίκτη που θα της είνιαι χρήσιμος δυο ή τρία χρόνια και να τον μεταπουλάει. να τον μοσχοπουλάει.

Ο γεννημένος στην Ολλανδία Μπάρκας θα φορέσει τη φανέλα της σκωτσέζικης Σέλτικ αφού έπαιξε δέκα φορές στην εθνική ομάδα και είχε παρουσία σε δέκα παχνίδια champions league. Σε καλή ηλικία και επίσης με μπασκετικό ύψος κι ο άλλος τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Με 1 μ. 96 ο Μπάρκας, 1 μ. 92 ο 27χρονος Παναγιώτης Τσιντώτας, προέρχεται από τον Πιερικό και τον Λεβαδειακό, και ήρθε στην ΑΕΚ το 2017.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΕΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΙΣ... ΓΛΥΚΕΣ