Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 

Αυτό που λέγεται μεσαία γραμμή δεν υπήρχε στην ΑΕΚ. Οι παίκτες που είχαν την ευθύνη στη ραχοκοκαλιά της ενδεκάδας δεν κατάφεραν να αποφορτώσουν την άμυνα τους από το βάρος της απειλής του αντιπάλου, από τη μια, και από την άλλη απέτυχαν να οργανώσουν παιχνίδι. Να δημιουργήσουν επιθέσεις και αντεπιθέσεις ικανές να προκαλέσουν τον πραγματικό κίνδυνο στον αντίπαλο.

Υποστηρίχθηκε πως ο Ολυμπιακός είχε ποιότητα. Πως αυτή ήταν η διαφορά του από την ΑΕΚ. Και, τελικά, πήρε το κύπελλο διότι παρουσίασε ποιότητα. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός δεν είχε καμιά ποιότητα. Αν γνωρίζουν την έννοια και ποιο το περιεχόμενο της λέξης ποιότητα...

Ούτε ποιότητα είχε ο κυπελλούχος 2020 Ολυμπιακός, ούτε αποτελεσματικότητα. Πώς να το πεις κι αυτό όταν έχασε κλασικές ευκαιρίες; Όταν δεν θα ήταν έκπληξη αν τελείωνε τον τελικό με 3-0.

Αυτό που είχε ο Ολυμπιακός ήταν η ουσία. Γι΄ αυτό στο μέτριας ποιότητας παιχνίδι του έβγαλε δυο-τρεις πολύ δυνατές ευκαιρίες, και κέρδισε πέναλτυ. Με τη… βοήθεια της ΑΕΚ φάνηκε η ουσία του Ολυμπιακού. Του μη ποιοτικού και αναποτελεσματικού Ολυμπιακού.

Η αποτυχία της ΑΕΚ δεν ήταν τόσο η απουσία ουσίας στις προσπάθειες της, όσο γιατί στην περιοχή της έτρωγε φάσεις υπέρ του Ολυμπιακού. Εύκολα.  

Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ, Η ΑΕΚ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΚΟΛ